reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

modroklejko fotelik super, bardzo fajny, ciekawe jak wypada w testach??
magda19lenka, widzę, że polowanie się udało,ubranka super i dużo firmówek!!

reklama
no własnie ciekawa jestem jak w testach-chociaz nie jestem pewna czy w europejskich bedzie bo to amerykanskie dziwo...

atsonia-adas ma takie lusterko-słoneczko do wozka jak wkleiłas...i powiem ci szczerze ze w wozku sie tym nie interesował-dopiero jak mu na macie powiesiłąm to był szał pał, spiewa do tego, przemawia...jajo mozna zniesc ze smiechu

a do sprzedawcy moze napisz i zapytaj za ile chciałby te zabawki-moze sie dogadaciei skonczy aukcje przed czasem-mnie sie tak nie raz udało kupic-głownie ciuchy dla mnie-po prostu pytałam za ile byłby slonny zakonczyc aukcje-jesli cena mi odpowiadała to konczylimsy , jesli nie licytowałam do ilu chciałam, jak mnie ktos przebył to trudno, ale zazwyczaj udawało sie kupic ponizej tego co chciał sprzedawca zaby zakonczyc aukcje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
eeeeej magdalenka-zakupy zarabiste!!!Fajny masz ten lumpek,widze ze ciuszki swietne jak z mojego lumpka!Naprawde swietne-moj typ to kurteczka:tak:Tylko sie nie uzaleznijcie-ja np.jestem w kazdy poniedzialek w dzien dostawy-lubie poniedzialki:-D

Co do zabawek do sie napalilam na ten telefon FP co ma avanti bo...jest maly a ma duzo bajerow.Juz krzeselko-uczydelko sporo miejsca zajmuje,do tego jezdzik pchacz w przyszlosci-gdzie ja to pomieszcze?:-D

modro-nawet,nawet ten fotelik:tak:Suuuper sie do spania rozklada,chyba najlpeiej z tych fotelikow co widzialam (chociaz coneco zenith w porownaniu z innymi tez sie pieknie rozklada w poziom).Cena odpowiednia dla mnie,jedynie co mi sie rzucilo w oczy to chyba slabsze zabezpieczenia boczne przy zderzeniu bocznym,ale ja sie nie znam,mowie tylko co wizualnie widze.No i chyba tak do 12 roku zycia to jak nic sadzac z wagi:tak:

To teraz wam cos powiem-2 sprzedawcow na 3 mowilo mi ze w maxi cosi placi sie tylko za firme-ze chociazby coneco zenith maja identyczne rozwiazania technologiczno-konstrukcyjne,w fotelikach maxi cosi sie placi za lepsza jakosc materialow i firme ktora stac na crash-testy.Ciekawe ile atakow na mnie bedzie:cool2::-pAle naprawde,2 na 3 sprzedawcow mi tak powiedzialo a nie mieli zadnego interesu bo zadnego fotelika u nich nie kupilismy mimo ze sie naprodukowali goscie:-DNo i maxi sa niezbyt urodziwe;-)

Aaaa i jesscze cos-skoro wy sie przyznalyscie to ja tez-zamierzam subskrybowac juz tylko watek zakupowy (moj ulubiony),diety a na zamknietym tylko nasze bobaski.Na reszte zagladne tylko jak bede miala czas,ale powiem szczerze ze najmniej lubie te ogolne-takie wszystko i nic;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no włąsnie ten fotelik byłby juz do konca...
a cena-jak sie dolicz koszty wysyłki to faktycznie drogawo sie robi

a co do maxi cosi to czesciowo sie z toba zgodze-sa kopiowane przez inne firmy wiec pewne techniczne rozwiązania mozna znalesc w innych...nam sie wizualnie akurat podobaja wiec to najmniejszy problem

rtfgjhoijoibiyuftfygiuhkjl---a to do was napisał adas:-D:-D:-D:-D

adas tak wylizał moj tel ze pod szkiłkiem na ekranie mam zaciek ze sliny...bede musiała o jakims etui pomysliec...z folii najlepiej

reklama
Do góry