eeeeej
magdalenka-zakupy zarabiste!!!Fajny masz ten lumpek,widze ze ciuszki swietne jak z mojego lumpka!Naprawde swietne-moj typ to kurteczka

Tylko sie nie uzaleznijcie-ja np.jestem w kazdy poniedzialek w dzien dostawy-lubie poniedzialki
Co do zabawek do sie napalilam na ten telefon FP co ma avanti bo...jest maly a ma duzo bajerow.Juz krzeselko-uczydelko sporo miejsca zajmuje,do tego jezdzik pchacz w przyszlosci-gdzie ja to pomieszcze?
modro-nawet,nawet ten fotelik

Suuuper sie do spania rozklada,chyba najlpeiej z tych fotelikow co widzialam (chociaz coneco zenith w porownaniu z innymi tez sie pieknie rozklada w poziom).Cena odpowiednia dla mnie,jedynie co mi sie rzucilo w oczy to chyba slabsze zabezpieczenia boczne przy zderzeniu bocznym,ale ja sie nie znam,mowie tylko co wizualnie widze.No i chyba tak do 12 roku zycia to jak nic sadzac z wagi
To teraz wam cos powiem-2 sprzedawcow na 3 mowilo mi ze w maxi cosi placi sie tylko za firme-ze chociazby coneco zenith maja identyczne rozwiazania technologiczno-konstrukcyjne,w fotelikach maxi cosi sie placi za lepsza jakosc materialow i firme ktora stac na crash-testy.Ciekawe ile atakow na mnie bedzie

Ale naprawde,2 na 3 sprzedawcow mi tak powiedzialo a nie mieli zadnego interesu bo zadnego fotelika u nich nie kupilismy mimo ze sie naprodukowali goscie

No i maxi sa niezbyt urodziwe;-)
Aaaa i jesscze cos-skoro wy sie przyznalyscie to ja tez-zamierzam subskrybowac juz tylko watek zakupowy (moj ulubiony),diety a na zamknietym tylko nasze bobaski.Na reszte zagladne tylko jak bede miala czas,ale powiem szczerze ze najmniej lubie te ogolne-takie wszystko i nic