reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

widziałam tego chico na żywo, małe kółeczka zero amortyzacji, ja bym się chyba bała zostać z takim wózkiem na zimę, ale to że ma przekładane siedzisko to akurat plus :tak::tak:
Saro ja się z tobą zgodzę, nie ma wózka idealnego. Ja też się rozglądam za czymś innym, ale każdy model jest jakiś nie bardzo bo ma to, a nie ma tego .... A co najśmieszniejsze mój boston ma to wszystko czego chciałam od wózka więc gdyby ta jakość nie była taka tandetna to byłby idealny. I się zastanawiam czy aby go sobie nie przerobić .... tak po swojemu, wyciąć poduszkę która ma w zagłówku, a która przeszkadza, doszyć do budki ściągacz żeby lepiej przylegała .....
Carolin a ty sprzedałaś swojego bostona?

reklama
MM-fajne zakupy:tak:
Modro-super prezenty dostal Adas:tak:Podpytaj o te wozki babyplanet
Ivaz-to daj znac jak ktos cos na forum gazety napisze:tak:

Modroklejko super prezenty:-)
MM ja tez mam ten gryzak do owoców tzn nie dokładnie tej firmy kupowałam go tu w No i Martyna bardzo go lubi zajada się że hej:-)tylko to mycie koszmar a po bananie przebarwiło się na ohydny kolor
Ewelcia jak tam krzesełko nic się nie chwalisz,spodobało się Szymkowi???

sara-dzwoniłam własnie-to jakis model quantum plus czy jakos tak-asia nie pamietała- w kazdym razie blizniaki maja teraz 5 lat i jezdziły w nim od urodzenia-bo na poczatku gondolki miekkie były-asia-kolezanka-generalnie zadowolona, narzekała tylko na to ze sie całkowicie na płasko nie rozkładały i ze ciezko sie zdejmuje obicie do prania-potrzeba do tego dwóch osób, do załozenia zwłaszca-ale tak jak mówie to inny model...ale zasadniczo nic sie z nim nie działo, tzn n ie popsuł sie przez czas uzyytkowania..i faktycznie to były dwa wózki z łacznikiem

Wczorajszy zakup dla malego.
Zielona to rozmiar 12-18 a niebieska to 9-12
Maniulka spodobalo mu sie:tak:lec na WZ.
Nikt nie pytal to i nic nie pisalam;-)
Modro sliczne prezenty Adas dostal

Mordoklejka super prezenty Adaś dostał:tak:
Ewelcia śliczne bluzeczki!

Magdalenka to spróbuj przerobić swojego Bostona:-)

A mi w głowie utkwił fotelik Sary i zastanawiam się czy takiego nie kupić Gabuli.

Karolka a jaki ty masz wózek???widziałam na zdjęciu i się zastanawiałam czy to nie taki jak chciałam kiedys kupić
Ewelcia super bluzeczki takie słodkie:-)a powiedz cos o krzesełku jak wrażenia jak się rozkłada i takie tam bo wiesz ja ciągle szukam :-D:-D:-D

Maniulka krzeselko jak dla mnie suuuper!!!
3pozycje ustawienia oparcia.
Najlepiej do karmienia sprawdza sie srodkowa a do zabawy ta najbardziej siedzaca!!!
Na tym blacie z przodu jest dodatkowa tacka ktora sie zaklada do jedzenia potem sie zdejmuje i myje(mozna tez w zmywarceBlat sluzy do zabawy etc.malemu klade zabawki a on sie bawi i tlucze o ten blad smieje sie strasznie.
Co jeszcze mi sie podoba w tym krzeselku? a no to ze ma 7pozycji wysokosci bardzo szybko sie opuszcza i podnosi!!!
Tapicerka taka sztywna(ale to wszystkie krzeselka taka raczej maja)cpien w siedzisku dla lepszego bezpieczenstwa!!!
Nie ma kolek z tylu ale jak sama nazwa wskazuje to jest krzeselko a nie jakis "jezdzik" itp.

reklama
modro-dzieki a opinie,niestety nie "zabily" mnie te wady co wymienilas i nadal o nim mysle...walnie mnie ktos w leb...?
karolka-obejrz koniecznie na zywo bo moze spodoba ci sie cos innego.Nam akurat ten podpasowal ale kazy ma inne wymogi:tak:

Do góry