reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

racja-fotelik trzba przymierzyc do auta-brat meza tego nie zrobił i musiał demontowac tylny zagłowek bo mu sie coneo włąsnie nie miescił

reklama
a ja wczoraj kupilam malemu czapke i rekawiczki,cholera wkurzylam sie ze nie ma brazowych albo bezowych i wzielma granatowa!!!!
Ilez mozna szukac czapki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kupilam tez w lumpku bluze Adidasa 12-18m,spodnie takie dresowe Nike12-18,fajny sweterek Next 12-18m i spodnie sztruksowe i zaplacilam 10e.
Kiedys bylo taniej w tym lumpku,teraz troche zdrozalo ale i tak nie jest zle.

a ja bylam ostatnio w lumppku i pochwale sie lupem. Sweterek w paski jest na r.74, reszta na 80, swetrek i bluzka sa h&m, spodnie logg. Oprocz tgeo kupilam jeszcze tunike dla chrzesnicy h&m i dwa bodziaki i za wszystkjo dalam 37zeta

Ja dzis Amelce kupilam3 zabawki:-)
wkleje linki:tak:
FISHER PRICE PANEL KIEROWNICA DO SAMOCHODU K5520 (761476941) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE ŚLIMAK SMAKOSZ KLOCKÓW 71922 (760044410) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze taki alarm z kluczykami to gra .. takie male :-D nie moge znalezc tego na allegro

i taka czapusie i rekawiczki
**Rękawiczki H&M r.86 (12-18m) HIT Zimy** (761128052) - Aukcje internetowe Allegro
wczesniej kupilam juz do tego taki golfik zamiast szaliczka:tak:

i jeszcze takie spodenki-leginsy (takie dosc grube) beda akurat pasowaly do kozaczkow:-p

MM świetnia kierownica, szukałam czegoś podobnego, ale nie mogłam znaleźć. POwiedz mi proszę, czy Amelka bawi się nią?

Bardzo podoba mi się też komplecik zimowy z H&M

dziewczyny nie pamietam ktora z was kupowala takie cos jak golf- ale sam, zeby sluzyl jako szalik?? Potrzebuje kupic zeby Majka sie nie drapala po szyjce ale nigdzie nie moge znalezc:-(

reklama
Do góry