reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

MM-zakupy zaj*biste:tak:
Ivaz-to nie ja pokazywalam te spodniczke z leginsami.Ja pokazywalam kiedys hen hen spodniczke z majtkami:tak:

Znow sie zasiedzialam na allegro i zamiast na BB musze spadac mezowi kolacje robic:happy:
Saro a co mąż nie umie sobie sam zrobić kolacji, daj się chłopu wykazać i niech i tobie zrobi;-)

reklama
Ivaz-on sie nie specjalizuje w garach tylko w masazach:-Doczywiscie ze daje mu sie popisac w kuchni.Ale zaraz bedzie z roboty a ja dobra zona przeciez...:-DNiech mu sie milo z tej pracy wraca...:rofl2:

MM - bardzo jej się podoba. są okresy że kocha tą zabawkę i takie że w ogóle się nie interesuje, ale ja jestem bardzo zadowolona. za każdym razem mała oś w niej odkrywa nowego... podobno ma pomagać w raczkowaniu i nauce siadania ale nam jakoś nie pomaga...:) ale i tak jest fajna zabawa

no wiec mamy fotelik!

bylismy wczoraj, stracilismy ponad 2 godziny, ale postanoiwłam ze wroce z fotelikiem i wrociłam. pani w sklepie namawiała nas bardzo mocno na casualplay - taki
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=50&products_id=1006&%3CosCsid%3E

ze niby ten wystarczy juz nam do konca, potem bedzie tylko podkładka potrzebna...był bardzo fajny-tylko troche za drogi jak dla nas i poza tym adas zapadał sie pupa dosc głeboko w siedzenie

potem namawiała nas na recaro-taki do 36 kg-ale ten dla odmiany wogole nie miał pozyji lezacej

i koniec w koncu wroclismy z tym co chciałam czyli maxi cosi priori xp-tym z napinaczem pasów
w takim kolorze
Maxi Cosi Priori SPS Desert od G-7. Wys 0zł!! (766270925) - Aukcje internetowe Allegro

aaa i oprócz tego kupilismy adasiowi zabawke wszechczasów czyli paczke kolorowych balonów! ale było szalenstwo wczoraj!

reklama
MM, któraś z dziewczyn miała chyba ten wózek (gosia?? ), może ona powie coś wiecej. Dal mnie raczej odpada, ze względu na kubełek. Mając porównanie kubełka w buzzie i normalną spacerówkę jane wybieram tą drugą :tak:

Do góry