reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Alicja-super zabawki.Moja Julita jest jakas "inna" bo zabawki leza w kacie (nawet te nowo zakupione ostatnio) a zabawka jest dla niej cokolwiek,nawet kartka papieru czy worek foliowy...:-D
Modro-super ciuszki-najfajniejsza kurteczka i pizamka:tak:

Jak juz pisalam na innym watku bylismy wczoraj na mega zakupach (4h z Julitka),przybylo mnie i mezowi ciuchow i butow (tzn mnie ciuchow i butow a jemu tylko ciuchow),kosmetykow,jakichs innych ******* a ulitce mnostwo sloiczkow po 9 m-cu (juz tak n wyrost),twarozkow,jogurtow hippa,sokow Bobofruta,takie tam ale przede wszystkim przybyly jej z Dino (mamy tam karte rabatowa) czadowe kozaczki-trampki w kratke:tak:Zajebiste sa,jak je zobaczylam a jestem mega fanka trampek pod kazda postacia,to uznalam ze ona musi je miec.Sa super,w srodku a'la kozuszek,wiazane i na rzepy,mieciutkie.Oczywiscie w wolnej chwili walne fotke:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny super zakupy!!!!

Nas w tym tygodniu czekają zakupy w ikea bo straszny bałagan zrobił mi się w szafie i muszę jakoś to wszystko poorganizować tzn pudła i pojemniki pokupować i dla Gabulki półkę na książeczki bo coraz więcej już ich ma.

Faje zakupy, piżamka z nexta odjechana
Co do czytania, ja kupiłam Zosi całą serię (15szt) takich książeczek Las. Obrazki dla maluchów (780401221) - Aukcje internetowe Allegro i sobie oglądamy, Zosi się bardzo podoba to oglądanie, książeczki są fajne bardzo edukacyjne, maja świetne kolorowe ilustrację i są tematyczne np "Małe stworzonka, "Zwierzęta i ich dzieci", "kolory", "Części ciała", itp, polecam bardzo no i sa tanie
A co do zabawek ostatnio powyciągałam Zośce moje bransoletki i korale no i ma super zabawe, zabawki w ogóle jej nie interesują

reklama
Amelka bawi sie zabawkami:tak: (cale szczescie bo ma ich mase a ja coroz dokupuje jeszcze:-p) oczywiscie lubi sie tez bawic butelka od coli:tak: i gryzie te klocki piankowe na podloge:-D no i uwielbia tez bawic sie moimi lancuszkami pierscionkami bronzoletkami i kolczykami.. ale to mi sie akurat nie podoba bo jak zacznie ciagac mnie za lancuszek to szyja boli.. no i bierze to do buzi:eek: najbardziej to wisiorek jej pasuje zeby gryzc:shocked2:

Do góry