reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Chyba padne ze smiechu.Sprzedalam wlasnie na allegro swoje jeansy orsay-ja nie wiem jak ja to robie,tyle setek jeansow na allegro a zeszly akurat moje i to uzywane!:-D:tak:
No to bedzie zabaweczka jakas dla Julity lub cos innego:tak:zaraz wystawiam kolejne tez juz za duze jeansy:)No i w toku jest aukcja bolerka Mexxa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
modro, dokładnie Ada ma taki :tak: Jest bardzo fajny:-)
Co do śpiworków to ja róznież mam doczepiany, obecnie użytkuję tę krótszą część. Ostatnio jak jachałam do rodziców to w tę torkę napakowałam pieluchy, ubranka na zmianę, zabawki itp. Nie jest to wypowa torba, nie ma przegródek, przecież to głównie jest śpiworek, więc nie oczekiwałam za wiele.

Nie wiem czy w dobrym wątku piszę - ale puszczacie dzieciom bajki? jeśli tak to jakie? u nas nr jeden są bajki edukacyjne Baby Einstein no i Krecik :D

Iwona - podrzuć proszę link...
A wogóle jest baby einstein po polsku??? mi się wydawało że tylko po angielsku jak kiedyś sprawdzałam. my mamy jedną zabawjkę - z melodyjkami - Jasiek ją bardzo lubi, kiedyś tylko przy niej zasypiał.

reklama
Do góry