reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ja również w Pl miałam takie na kaloryfer dodatkowo jak było bardzo sucho i syn miał katar wieszałam ręcznik mokry pokropiony jakimś olejkiem a teraz juz całkiem mi to nie potrzebne mam mega wilgotne powietrze ale mimo wszystko uważam że bez nawilżacza mozna żyć:tak:

czy któraś z was ma w domu nawilżacz powietrza? chyba muszę kupić... możecie mi coś polecić?

Justyna ja mam nawilzacz, i używamy go teraz dosyc często jak zaczął się sezon grzewczy, mamy taki z jonizacją powietrza (dobry dla alergików) i na pilota. Jak wróce do domu sprawdzę jaka to firma, bo nie pamiętam. Ja swój myję raz na tydzień, Acha i trzeba pamiętać ze przed włączeniem nawilżacza dobrze jest wywietrzyć mieszkanie i najlepiej utrzymac temperaturę 19-20 st wtedy nie mnożą się bakterię. U nas nawilżacz bardzo sie sprawdza przy katarze można wlać kilka kropli olejku eterycznego, świetnie inhaluje.
Co do jeździków to była zabawka nr 1 dla mojego syna, pamiętam ze dostał ja na roczek bawił się nia chyba do 4 lat, a i jeździł wszędze po dworzu tez z tymże kółka były takie traktorowate, a nie gładkie.

wpadne wieczorkiem jak znajde chwilke a teraz tylko zakomunikuje ze:
my bedziemy miec i pchacz i jezdzik:tak:O jezdzikach kiedys pisalam,ze najbardziej podobaja mi sie te samochodziki (bo sa tez inne):-DRowniez kupimy go na wiosne a teraz jeszcze przed gwiazdka pchacz,bo zaczyna chodzic przy meblach:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
super ten jezdzik!chyba tez go kupimy na wiosne:tak:

a jesli chodzi o nawilzacz, to my mamy i uzywamy i bardzo sobie chwailimy. jak jeszcze malej nie bylo, to tez uzywalam tych wieszanych na kaloryfer. a teraz kupilam taki elektryczny firmy chicco, ktory dmucha zimnym powietrzem. jest bezpieczniejszy, bo mniej przyjazny dla baktrii i gdyby dziecko niechcacy go dotknelo to sie nie oparzy. jedyny minus to taki, ze nie mozna dodawac do niego olejkow zapachowych.

no ja nad takim pchanym samochodzikiem tez się zastanowię - ale może na wiosnę? własnie na roczek?

my mieszkając w kamienicy myślałam, że unikniemy nawilżacza ale chyba nie damy rady... u nas są bardzo wysokie pomieszczenia (5 m) i nowe okna, więc żadne mokre ręczniki i zawieszki na kaloryfer nie zdadzą egzaminu - za wysoko u nas...
ja własnie myślę o avencie - jak do tej pory wszystko co mam mi się dobrze sprawdza i jestem b zadowolona z aventu. no własnie czytałam, że trzeba zobaczyć czy da się umyć i wysuszyć pojemnik z wodą żeby się pleśnie i grzyby nie dostawały... hmmm musze się chyba przejechać do sklepu i obczaić

Dziewczyny, może którąś zainteresuje - w "rossmanie" jest teraz promocja (od dziś) i przy zakupie 3 jumbo paczek pampersów (cena 49,99zł) gratis dostaje się:
Grający Ślimak z klockami Fischer Price (791649342) - Aukcje internetowe Allegro
Ja akurat dziś byłam w rossmanie i robiłam zapas pieluch i nawet bym może nie zauważyła promocji tylko ekspedientka mi zwróciła uwagę, że nie zabrałam z półki od razu ślimaka. Dobrze, że weszłam najpierw do rossmana a dopiero potem podjechałam do sklepu z zabawkami, bo miałam zamiar jej i tak kupić takiego ślimaczka:tak: Byłyby dwa... U mnie cena za nowy - 80zł.

reklama
Do góry