reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja tez postanowiłam sprzedawać rzeczy zwłaszcza po Maćku i Marti po Macku zawsze oddawałam a teraz jak tak patrze to pewnie sporo bym zarobiła i w to miejsce kupiła bym cos innego np.buty z zeszłej zimy jak nówki Geoxy zmuszona byłam kupić je pod koniec grudnia a w kwietniu już smigał w adidasach dodatkowo na dwór miał inne więc te wcale nie są zniszczone ostatnio na alegro takie same zeszły za 130 zł tak samo z kurtkami wszystkie mamy firmówki Bergans,Mckinley,mozna na nich cos jeszcze zarobić więc koniec oddawania ;-)
ATsonia bo slimaczek jest czadowy więc dlatego ci się podoba mnie też:tak:

reklama
Edis- sliczne ubranka:tak:
ATsonia - super zabawki - ja tez mam zamiar kupic te pampki, mamy co prawda jeszcze mały zapas ( 2opak.) ale podoba mi sie ta zabawka i musze ja miec i juz:-D

Ja też spróbowałam sprzedawać na allegro - na razie moje ubrania, pierwszy raz to robię i widzę że parę osób obserwuje - zobaczymy co z tego wyjdzie :) ubranka po synku na razie odkładam, tzn te co były beznadziejne i nieprzydatne to oddałam kuzynce w ciąży, a te ładne sobie zostawiłam, nawet jak będzie kiedyś córa to się nadadzą :) a teraz myślę nad sprzedażą zbędnych książek, ale poczekam na efekty tamtych aukcji :)

Iśku któraś z dziewczyn pisała ze w rossmanie jest taka promocja - kupisz 3 jumbo packi pampersów a gratis jest taki slimaczek fisher price co ATsonia wkleiła linka

A ja dzisiaj pół dnia w manufakturze i nic nie kupiliśmy :-(
Allegro się kręci- o wiele lepiej idzie mi na sztuki niż zestawy a przede wszystkim o wiele więcej zarabiam na tym, tylko trochę więcej roboty. A to moja nowa miłość:
TOYSFROMUSA.NET tylko że w Polsce to go raz w życiu na allegro widziałam a tak to nigdzie niema :-( i tak nie kupie dopóki nie sprzedam tej cholernej balleriny :-:)-:)-( wrr:wściekła/y:

reklama
Do góry