reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Super ze Wam sie podobaja bo mnie tez:)) w srode znow bede w miedzynarodowym a moze jutro tez.............jeszcze nie wiem dokladnie.
To jak nalog - mowie Wam!!!!
Zapomnialam wam pokazac te sliczne spodnie z Nexta co wczoraj kupilam :-)przy okazji strzele fote!!!!

Ewelcia - super ciuszki:tak::tak::tak:

Mam pytaniedo dziewczyn które kupowały w promocji w roosmanie pampki - jaki rozmiar kupowałyście??? Ja dziś zjeździłam całe miasto i w żadnym rosmenie nie było pampersów rozm. 4:szok: były wszystkie inne a tego nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moze tego promocja nie obejmuje:confused: ale to bez sensu
No i Nadia chyba nie będzie miała nowej zabawki:wściekła/y:

ewelcia-ale czadowe ciuszki,i jak duzo!Najlepsze sa spodnie sportowe Nike i Adidasa oraz te 3 sliczne kolorowe koszulki early days!bedziesz miec prawdziwego modela:tak:Oczywiscie ze wizyty w lumpku to nalog:tak:Ja jak w ten poniedzialek zaspalam to az mi zal bylo:-DPotem jeszcze dobily mnie te 2 pielegniarki i zgubiona kartka do neurologa wiec czarna seria:-DI widze ze inni tez nalog-bo co poniedzialek widze staly sklad-ta sama klientela:-DDobrze ze do poniedzialku juz blisko:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolka ja uzyam 4+ takie byly w promocji i takie wzielam:-p
One sa od 9 kg a Szym ma 8kg moze 8200g i powiem szczerze ze duzo sie nie roznia od 4 praktycznie to samo!!!!

Do góry