Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiłam dresik na allegro GAP ! BOMBOWY ! jak nowy ! BAWEŁNA ! 86 (796854591) - Aukcje internetowe Allegro na zdjęciach wygląda super,jest napisane że jest z bawełny i wygląda jak nowy.Doszedł ten dres i jest tak zniszczony ,napiś gap ponadrywany,plama na ściągaczu,nie bawełniany tylko z polaru,okropnie zniszczony.Jestem taka zła,a sprzedająca odpisała mi że według niej to jest super stan i że jak jej wystawie negatywa to ona mi też,tylko ciekawe za co?Pierwszy raz spotkałam sie z takim sprzedającym.![]()
Ja przełozyłam odkąd Zośka zaczęła stwać na nózkia jeszcze jedno pytanie mam w temacie spania
sporo mam kupiło materace gryka-kokos...przekładałyscie juz na strone gryczana? bo nas cały czas na kokosowej spi...my swoj materac przekładamy raz na miesiac-ze wzgledów higieniczych i zeby sie nie wylezał na jednej stronie, wiec pomyslałam ze małego tez przełoze, ale mi sie ta gryka przypomniała...i sama nie wiem...