reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a znacie snajpera? to taki program który sledzi wybrane przez was akucje...ustala sie max kwote jaka chce sie zapłacic i on licytuje za nas...nawet w ostatniej minucie mozna wygrac dosłownie o 50 gr czasami...pierwsze 5 strzałów snajpera jest darmowe potem sie chyba płaci-ale nie sa to duze kwoty

podaje link

Snajper Allegro, eBay - Snajper.net

reklama
to masz super...ja 3 pietro bez windy, ale mam nadzieje ze dostaniemy lepsze mieszkanko jak sie mlody urodzi...

Myfa my mamy 4 pietro kupe schodów i ciezko bedzie z tym wózkiem a co do piwnicy i wózkowni to u nas cięzko bo kradna więc jeśli chodzi dziwczyny o mnie mam przerąbane wiadomo jak ktoś będzie to luz a często jest tak że jestem sama:szok: znając życie dam rade- bo musze.....:eek:

picture115im0.jpg

to tylko jedno z ubranek wielu ubranek kupionych wczoraj :)

Nika - cudne:tak: A ja jeszcze nie mam nic typowo dziewczynkowego - muszę to nadrobić w przyszłym tygodniu, w końcu Małej też sie coś od Św. Mikołaja należy:-D

Hehe modroklejka,fajny ten program,aczkolwiek mnie rzadko zdarza sie przegrac licytacje.Przez 2 lata przegralam moze 3.Jak juz na cos unikatowego sie upre to musi byc moje,nawet jak cene trudno nazwac rozsadna;-)

reklama
Do góry