reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ja wlasnie z jedo ze spacerówki byłam niezadowolona, nie wiem dlaczego mała mi zjeżdzała na tym materiale, ciągle musiałam ją podciągać do góry, i jeszcze miał pare innych wad, dlatego się szybko pozbyłam tego wózka

maniulka-:-D:-D:-D:-D:-D:-D buahahaha!!!!!
Dziewczyny,nie wiem bo ona jest nieprzewidywwalna.Na niekotre rzeczy wydaje duzo kasy a na inne malo.Strzelam ze do hmm...1500?Mysle ze bedzie miala sponsora jesli chodzi o dziadkow wiec moze i wiecej akle przyjmijmy ze do 1500.Powiem wam ze klasyczne rzeczy lubi,podsune jej te linki.

Nie no,ten ostatni wozek retro to troche juz przegiecie jak dla mnie:-DSama dla nowonarodzonego malenstwa polecalabym duze kola ale kurcze,troche jak z muzeum;-)

Jak dla mnie to te "duże" wózki to ona jakies takie nieporęczne w użytkowaniu, nawet nie chcę myśleć czy one sie mieszczą do bagażnika. Manewry też ograniczone, bo koła nieskrętne. Dla mnie jako wózek typowo spacerowy i drugi mógłby mieć racje bytu (pisząc miałam na myśli te wózki "kolumbryny" )

A tak z innej beczki, bardzo mi się ta aukcja podoba http://www.allegro.pl/item886102923.html

Ostatnia edycja:
Eve fajne ciuszki na tej aukcji :-)tylko cena juz spora
Ja to żałuję że teraz nie jestem w Pl w międzynarodowym można tyle ciuszków na lato kupić za grosze,bo to leciutkie a ludzie często nie zwracaja na nie uwagi bo przeciez zima jest
Ivaz takie dorosłe te bluzeczki fajne:-)

Eve ubranka świetne , będziesz licytować? Eve a jesli chodzi o duże wózki to moja emma jest duża a manewruje się nią lepiej niż mniejszym wózkiem ze skretnymi kołami.To chyba zalezy od wózka.

reklama
magdalenka - tak, ja mam takiego JEDO. Głęboki był bardzo fajny, a spacerówka tez jest niezła. Nie narzekam. Na pewno nie będę go sprzedawała tylko zachowam dla drugiego dziecka i na następną zimę dla Jaśka. A na lato jakaś lekka spacerówka.

Do góry