reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Justyna oprócz wielkoscią róznią się jeszcze tym ze w xlr oparcie reguluję sie jedną ręką, co jest bardzo wygodne, w xt trzeba uzyc obu rąk, w xlr w zestawie jest dodatkowy materacyk i okrycie na nogi, xt waży 6,8kg, xlr 7,4 i w xlr okienko jest na górze budki a w xt z tyłu.
Ja mam xlr uwazam ze to jet bardzo wygodny wózeczek, lekki, skretny, swietnie podbija,ima super olbrzymia budę, z wad to moze wymienie ze ma slaby dostep do koszyka
Aha na xlr można wpiąć fotelik recaro i dokupic gondole wiec jest bardziej przyszlościowy

reklama
chyba najlepiej bedzie jak po prostu w sklepie wsadzę mała do jednego i drugiego i ocenię...;-) dziękiIvaz za cierpliwość do moich pytań. w sklepie mam fajnego sprzedawcę, zna się facet więc będzie ok.

Justyna ja przed kupnem spacerówki też oglądałam ją w sklepie kazałam Pani sprzedawczyni mi ją złożyć i takie tam bo ja też patrzyłam pod kontem chowania do auta. tak najlepie

Dziewczyny, część z Was przesadziła już dawno dzieciaczki do większego fotelika. Napiszcie jakie macie spostrzeżenia. Ja jeszcze wożę Hanię w kołysce ale już strasznie się buntuje i nie dam rady na dłuższą metę jej w niej wozić. Tym bardziej że waży 9500 więc łapie się wagowo na większy fotelik. Czy któraś z Was ma romera? Będę wdzięczna za rady wszelakie:tak:

też jestem ciekawa bo my fotelik kupimy Zuzi na urodziny, na razie mieści się w stary. i wagowo i wzrostowo:) fotelik był drogi więc nawet dobrze:-p

reklama
Do góry