reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Kornecki ma profilowaną wkładkę, oglądałam we wtorek półbuciki i miały, choć żadnych nie wybrałam bo mu stopa nie weszła...za wysokie podbicie...ehhh. dzisiaj jadę do Krakowa zamówić torta więc wstąpię do galerii i zobaczę co jest w smyku i daichmannie
mój Sebek też ma wysokie podbicie

oli.p kolor mamy braz z takim bezem tez

agnesiaa kwiatków nie zauwazyłam na tym zdjeciu :-D zapewniam Cie ze my nie mamy :-) wkładka jest profilowana

znalazłam dokładnie takie same tylko ze braz z bezem http://kornecki.com.pl/components/com_classifieds/adimages/20090120170118_9356c05f_1.jpg
o te fajni i moje kolorki braz i bez:tak:

Ivaz fajne sa te beretki:tak:
Szkoda ze nie mam dziewczynki;-):-D:-D

Buciki tez fajne...ja musze kupic mlodemu bo ma ta jedna pare a jjuz zniszczyl troche bo lazi w nic nawet po domu bo bez butow nie umie:-ptak sie przyzwyczail;-)....
A i po dworzu czesto bryka,teraz mu kupie dwie pary;-)i tez pewnie beda to Clarksy:tak:

Musze dla Szymka poszukac cos na allegro,bo tutaj kupic czapke to masakra

Te sa tez fajne dla dziewczynek tylko ciekawe czy uszka beda zakrywac?
http://www.allegro.pl/item930920948_sliczne_szydelkowe_czapeczki_nowe_wzory_i_kolory.html

Ostatnia edycja:
Magdalenka-narazie dopiero przelew zrobilam,oczywiscie jak plaszczyk przyjdzie dam znac.Chce by baba wyslala mi go priorytetem bo listy ekonomiczne ida do mnie...10 dni-2 tyg!Nie wiem co z ta moja poczta,jakos rzadko listonosze chodza.Plaszczyka juz sie nie moge doczekac.

Ciagle nie wiem co z nakryciem glowy.Berecik b.mi sie podoba tylko nie wiem czy nie bedzie...za cieply bo w koncu dziergany tzn za cieply wizualnie na marzec/kwiecien-bo to ze przewiew ma to ja wiem:tak:Mocniejszego odcienia zolci nie maja,bo pytalam,maja kolor musztardowy w innym typie berecika.Takze tu sie zastanawiam.

No,ale upatrzylam okazje z sukieneczkami letnimi-kiecki kupilam za...4,99zl (TUP tup)+ 9 zl przesylka wiec tanio.Ciesze sie bo polowalam na niebieska jakas.A tamte co wczesniej kupilam (bialop-czarna i rozowa sa boskie,zwlaszcza ta czarna:tak:).

Musze spadac,dlugie kilometry mam dzis do pokonania.Odwiedzam ciezarna przyjaciolke.Czemu wszyscy tak daleko ode mnie mieszkaja,ehh.

Załączniki

• sukieneczki..jpg
    sukieneczki..jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 48
Justyna to jest to samo co king z tymze duo jest na isofix, sprawdzcie czy macie w aucie zaczepy do isofixu, ogólnie romery to jedne najlepszych i najbezpieczniejszych fotelików na rynku, wiec ok, aha wybierzcie tapicerkę high line jest o niebo lepsza od classica.

Płaszczyk wysłałam poleconym priorytetem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry