reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Agnesia ja tez uważam że te trampki nadawały by się dla chłopaka,no chyba że podobają ci się różowe :-D
Ivaz faktycznie maleńki ten wózek,piszesz ze dla tesciów tzn.że Zosia jak idzie na spacer z tesciowa to w wózku czy jak,czy tylko tobie robi sceny i wózka niet

reklama
maniulka u nas wyglada to tak, że babcia przychodzi do nas o 6.30 rano, my wychodzimy do pracy, ok 10 babcia zbaiera młodą i ida na piechotę do babci, która mieszka od nas ok 1 km, potem od babci chodzą do parku który jest w odległości ok 300m i jak wracaja to juz trzeba mała troche ponieść bo zaczyna się męczyć i dlatego dobrze by było żeby taki mały wózek był u teściów na w razie czego, babcia wtedy zabierze sobie wózek i pojda do parku, on jest leciutki, babcia bez problemu go wniesie na 2 piętro, a nasz xlr to jednak gabarytowo kawał wózka.
Wyczytałam ze ten model moze miec nawet 8-10 lat, ale sprzedający pisze ze jest po jednym dziecku, tak więc pewnie jakis zniszczony nie jest, a maclarena naprawdę ciężko wyeksploatowac, a juz przez jedno dziecko to juz w ogóle raczej sie nie da. Moze sie przyda na wakację bo xlr zajmuję duzo miejsca w bagazniku, a Zoska i tak mało jeździ więc taki mały wózek mi by w zupełnosci wystrczył. Zobacze jak się nie sprawdzi albo bedzie rozklekotany to tez go sprzedam i tyle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to faktycznie tesciowa ma ciężko,dobrze by było żeby Zosia przekonała się do wózeczka bo jednak dzieciaczki coraz cięższe było by babci trochę lżej :tak:
Dla tekiego egzemplarza jak Zosia to chyba tylko taki wózek oby był niezniszczony :-)

mam nadzieję ze bedzie w miere ten wózek a jak mi sie nie spodoba najwyżej oddam jakiejś biednej rodzinie.
A to moje ostatnie zakupy dla Zoski obiecałam sobie ze już nic nie kupię, ale H&M tak kusi ze nie potrafie sobie odmówić i muszę coś kupić

Ivaz-wczoraj tez bylam w H&M i podziwialam te cudne ciuszki:)A legginsy jasnozielone mamy chyba identyczne bo nasze tez z H&M,chociaz na foto nie widze wykonczenia dolu nogawki,ale to chyba te same.

Saro z kokardką z boku za 9,90, wiesz ze ja wzięłam rozmiar 74 zeby były za kolano a 80 była do kostek, połaszczyłam sie i kupiłam 4 szt. W zeszłym roku kupiłam jej w nexcie na 6-9 m-cy i teraz dopiero są za kolano, a objetościowo sa ok bo Zocha teraz zaczyna smukleć

Ivaz super ciuszki, wcale Ci się nie dziwię, że nie mogłaś się oprzeć, ja wczoraj byłam w H&M i w sumie dużo nie kupiłam, ale zastanawiam się co jeszcze mogłabym kupić z rzeczy, które widziałam ;p tyle, że u nas w Szczecinie w H&M to jak dla mnie jest burdel :/

a to nasze zakupy :)
SDC16469.jpgSDC16481.jpgSDC16482.jpg

pencil.png

reklama
Do góry