reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
maniulka - fajne te bodziaki :-)
i duży wybór, ja bym pewnie wybierała z niebiskimi dodatkami, bo lubię niebieski, ale te np. pomarańczowe z rękawkiem w drobne brązowe paski sa fajne, albo te w drobniutkie niebiesko pomarańczowe paski też fajne
sprawdź bardziej do czego ci będa pasowały - jakie masz spodenki czy spódniczki, bo taki bodziak z długim rękawem można nosić nawet zamiast bluzeczki

ja ostatnio przyszalałam jak byłam w madrycie - poszłam z koleżnaka do takiego ogromniastego outletu, a tam były różne tanie rzeczy, wszystko co akurat wybrałam to było z early days, poza tym ze 3x więcej było rzeczy dla dziewczynek niż chłopców
np. bluzeczki był po 1 lub 1,5 euro, spodenki bawełniane krótkie też,
kupiłam 3 zestawy bluzeczka+spodenki, spodenki krótkie 2 pary, 1 spodenki długie dżinsowe za 4 euro...
tylko że w sumie wydałam tak prawie 300zł i to boli :-D
ale sobie tez kupiła 2 pary spodni rybaczek, sukienkę, mężowi spodenki krótkie
także wyszłam z siatami :-D

Domi udane zakupy:) Obkupiłaś całą rodzinkę:)

Maniulka też ostatnio oglądałam te bodziaki i zamówię właśnie z tej strony. Mają tam sporo ślicznych wzorków. Carters ma rewelacyjną jakość, zgadzam się:)

To prawda carters ma rewelacyjne te bodziaki,musze dzisiaj siąść i zamówić na pewno będą te rózowe z brązowymi słonikami,żabka na zółwiu,te pierwsze z bufkami,i chyba te białe z rózowymi rękawkami i napisem kocham mamę-albo glizda:tak:
a to moje wczorajsze zakupy,doczekałam się przecen w H&M ale jeszcze nie na wszystko *H&M* _SUKIENKA _TUNIKA _pomar _ 80 _ WYPRZ (1084845032) - Aukcje internetowe Allegro
H&M 2010 LEGGINSY RYBACZKI Z KOKARDKĄ 80 (1078198742) - Aukcje internetowe Allegro
H&M KAPELUSIK BIAŁY Z HAFTEM na lato 104/116 (1074865031) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze jedne leginsy ale nie mogę ich znaleźć:-)

Jeszcze kupiłam mojej chrzesnicy opaskę,błyszczyk i kosmetyczkę z hello kitti za wszystko dałam coś około 10 zł

Maniulka świetne zaukpy, a leginsy tez takie mamy, (4 kolory), Magdalenka tez bo jej kupowałam i wysyłałam, tez ostatnio byłam w HM ale wszystkie rzeczy które mi sie podobały i były na wyprzedaży to Zośka juz ma i nic nie kupiłam. Kapelusika takiego u nas nie widziałam a boski jest

Co myślicie o tym kolorku HB*MACLAREN QUEST MOD SZARO POMARANCZOWY (1063294267) - Aukcje internetowe Allegro
mac.jpgwkładka.jpg
tylko wkładka inna.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry