reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Kurcze to może za wcześnie na taki prezent. Z drugiej strony przecież nie kupię jej torebki z Hello Kitty, bo wiem że ona już w ogóle takich nie chce ani ubrań, ani niczego. Jeszcze się zastanowię najwyżej.

Eve moja chrześnica(ma tyle samo co Maciej 10 lat)uwielbia heelo kitti mimo że już dawno nie bawi sie lalkami(zabawkami)nawet komórke ma z hello kitti więc ja jej tu w Norwego kupiłam torebkę,kosmetyczkę,błyszczyk własnie z kicią wiem że będzie w siódmym niebie :tak:skoro piszesz że twoja nie przepada za takimi bajkowymi rzeczami to myślę że ta torebka będzie się jej podobała

Eve moja chcrzesnica tez ma 10 lat i jeszcze chyba jest za dziecinna na taka torbę, za ta uwielbia pet shopy, hello Kitty nie lubi, druga moja chrzesnica jak miała 10 lat lubił gadzety z High school Musical

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Eve moja chcrzesnica tez ma 10 lat i jeszcze chyba jest za dziecinna na taka torbę, za ta uwielbia pet shopy, hello Kitty nie lubi, druga moja chrzesnica jak miała 10 lat lubił gadzety z High school Musical

Też nie lubi, chciałam jej tą poduszkę pamiętnik kupić i nie chciała :(

reklama
Do góry