reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

no może i tak, dwa numery to chyba wystarczająco, najgorzej z tymi rozmiarami, weź traf, jak na loterii, jaki rozmiar będzie mieć za miesiąc, dwa :/ a chłopięcych nie widziałaś :D ?

reklama
a jest gdzieś jakiś przelicznik ecco jaki rozmiar to ile cm? myślę o rozmiarach 25-26
znajdę na tej stronie coś do 200zł są fajne po 230zł, ale co za różnica czy to niebieskie czy brązowe ;p

edit już wiem 25-15,5cm, 26-16,5cm no to mam dylemat, chyba 26 muszę się z tym przespać ;p

myślę, że do niebieskiego kombinezonu, nie będą się gryzły http://www.butydolatania.pl/BUTY-ECCO-SNOWRIDE-73261-357-rozm-26%284,2779,6358%29.aspx

edit: ehhh wkurzyłam się mają błędy na tej stronie i w efekcie nie ma rozmiaru 26... w opisie inny rozmiar w tytule inny :/ szukam dalej :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny może wiecie co mam zrobic.Mój m zapłacił mi na allegro za czapkę przez płacę z allegro.W aukcji nie było napisane żeby tak nie płacić.Na to kobieta mi odpisałaz,że u niej nie można tak płacić i mam zapłacić na konto bo na płacę z allegro nie ma podanego konta.Powiedziałam jej jak ma to konto podać bo przyda jej sie na przyszłość.Na to ona że i tak tak nie chce i żebym sobie je wycofała i jej zapłaciła.Można tak wycofać pieniądze z łacę z allegro?

Napisała mi że już miała takie sytuację i że i tak każdy musiał jej zapłacić na konto.Tylko dlaczego nie zaznacza tego w aukcji zeby tak nie płacić,tylko robi komuś problemy.

a co jej za różnica, ja też czasem jak coś sprzedaję to ludzie płacą przez płacę z allegro i to wcale nie jest problemowe ;| co za baba

Ivaz też zauważyłam różne rozbieżności, a w niektórych jest napisane że trzeba 0,5cm odjąć na zagięcie przy pięcie, więc trzeba czytać :D tylko jeszcze maja rozmiary pomieszane w tytule co innego w opisie co innego ;p ale chyba kupie te BUTY ECCO TRACK UNO 70381/922 rozm.26 | Sklep Internetowy Bosa "Buty do latania" | Szczegóły produktu
ewentualnie te BUTY ECCO TRACK UNO 70381/864 rozm.26 | Sklep Internetowy Bosa "Buty do latania" | Szczegóły produktu
tylko nie wiem jaki rozmiar, ale to szczegół ;p

sprawdziłam rozm. 25 jest tylko z tych drozszych :/ czyli wyniesie mnie tylko co w sklepie ;] co za pechowy rozmiar ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry