reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my myślimy o quinny speedi najbardziej nam się podoba taki zestaw 3 w1 i chyba byśmy się zdecydowali ale kolorki mi się nie podobają a przynajmniej narazie nei zdecydowaliśmy który

spokojna bardzo fajny tez o nim myslalam...ale moze sie orientujesz(bo ja nie).....czy do spacerowki jest jakis orginalny spiworek na zime...bo pewnie w zimie dzieci beda juz wlasnie w spacerowce jezdzic....troszke sie boje ze ta spacerowka za płytka jest....

a propos wesel....wlasnie bylam w sobote....i nikt nie zauwazyl ze w ciazy jestem.....niezly kamuflaz:-) spodnie mialam z wlasnego slubu cywilnego....i z tylka mi spadaly ...one beda chyba wiecznie za duze...a bluzke w zarze kupilam w lecie taka luzna...ze kompletnie brzucha w niej nie widac...moze wkleje fotke jak znajde czas:)

tak jest ale mam co do niego coraz więcej wątpliwości....... sama już nei wiem nie ma podpórki w spacerówce na rączki dziecka i dziecko w spacerówce nie moze siedzieć w pozycji pionowej chyba ze pod plecki podłożysz podusie.......
śpiworek jest w komplecie...
Dlaczego w internecie nei ma zadnego rankingu wózków?????
nigdy nie myślałam że będę mieć aż tak duży problem z wyborem wózka!!!:(
nie jestem w żaden sposób ograniczona finansowo i to jest chyba mój największy problem !!!!!

My z ężem kupilismy wózek wcześniej nam bardzo sie podoba ponieważ ma wszystko w sobie na dodatk duże kola i nie jest taki ciężki do ciągnięcia :-):-)jak narazie jestem zadowolona z niego zobaczymy jak bendzie mały jak bendzie wózek sie sprawował mam nadzieję że dobrze bo wygląda na bardzo dobry i idealny dla niemowlaka a tagże potem dla kilku miesiecznego dziecka a tagże dla takiego co bendzie miał rok wogle jest super :-):-)ale wiadomo że dla każdej mamy pasuje inny wózek i każda wybiera co naj lepsze dla swego malęństwa.:-)

reklama
Do góry