reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

tez uwazam ze nie czego i ze to nie wstyd dzieci szybko rosnął i prawdą jest napewno to ze moze się tak zdarzyć że cześci rzeczy wogle nie zdązymy im załozyć :) wiec po co wydawac fortune na ubranka jak mozna dołożyć do czegoś innego np wozek, albo fotelik sam, lozeczka czego kolwiek :)

reklama
Laila ,widzę że miałyśmy ten sam problem z wózkiem.:-)Też najpierw chciałam bebe confort ,ale po oglądnięciu w sklepie i wysłuchaniu opini sprzedawcy zrezygnowałam i zaczęłam szukac wózka najlepszego dla dziecka.Więc w grę wchodziła albo emmaljunga albo teutonia.Zdecydowałam sie na emmaljunge głęboko spacerową a teutonie samą spacerówke.A póżniej następny tydzień miałam problem z wyborem koloru:-).Ale juz jest zamówiony i nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie.

prawda jest taka ze moim największym problemem był "nieograniczony" fundusz chciałam wózka idealnego a takich nie ma:/

reklama
super wózeczki mój typ ostatnio to taki jak kupiła modroklejka,mężowi też się podoba ale kółka są szerokie i się waham muszę dokładnie go wymierzyć bo u nas jeżdżą takie głupie tramwaje do których nie wchodzi połowa wózków i później jest problem jak akurat auto nawali a trzeba sie gdzies tramwajem dostać,a wogóle to w tych wózkach denerwuje mnie to że są takie sztywne podjechanie pod krawężnik i na nasze chodniki to masakra co z tego że gondolki lekko się bujają jak dla nas udręka,ja miałm juz jesdnego sztywniak i czołg to była porażka teraz chciała bym cos lekkiego znalazłam jeden ale opinie nie bardzo moze wy cos o nim słyszeliscie titi-triton http://maredo.com.pl/wozek-titi-triton-p-582.html

Do góry