reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Odnośnie tych mat to słyszałam, że można ich używać od 3 miesiąca życia, bo dopiero wtedy dziecko jest w stanie skupić się nad więcej niż 1 punktem. Prawda to, wie ktoś?
Laila a "twoja" mata bardzo mi się podoba, i cena przystępna :tak:

reklama
MR wybrałas gondole Joey!!! tez sie nad nia zastanawiałąm, ale w polsce jest teraz tak popularna ze trzeba na nia czekac ok 6-8 tyg :baffled:

Odnośnie tych mat to słyszałam, że można ich używać od 3 miesiąca życia, bo dopiero wtedy dziecko jest w stanie skupić się nad więcej niż 1 punktem. Prawda to, wie ktoś?
Laila a "twoja" mata bardzo mi się podoba, i cena przystępna :tak:

tak magda też słyszałam ze początkowo nie spełnia swojego zadania ... ja chce mie ć mate od początku gdyz mam w domu małego kundelka- suczke i chcę żeby przyzwyczajała się do córci spokojnie ale z "parteru" czyli na ziemie z dzidzią i psem i integracja:)) Pies już się z mata oswaja rozłożyłam ją na dwa dni początkowo bardzo zainteresowana wszytskim teraz już obojętnieje-ma swoje zabawki a chce ograniczyć jej kradzieże dziecku bo to taki mały zbój:))

Laila czyli w Twoim przypadku pierwsze zadanie tej maty to funkcja "pojednawcza" :-)
Ewelcia fajne te pościele.
Ja się nie mogę doczekać kiedy ruszę na zakupy. Szkoda, że pewnie nie będę miała wtedy internetu i ciężko mi się będzie chwalić na bieżąco .... :dry:

Wklejam obrazki ktore nie wiem w jakim watku dac bo to nie zakup,tylko druciana robota mojej mamy,wiec ma dla mnie ogromna wartosc sentymentalna.:-)

Ubranka z allegro - 220 zl

Plaszczyk zrobiony przez moja mame dla mnie 27 lat temu,ktory teraz bedzie nosic moja corcia - bezcenne

Sara śliczny ten płaszczyk, Milence na pewno się przyda, a i Twoja mama będzie bardzo dumna, że to jej dzieło.
Moja babcia znalazła w piwnicy becik, który też własnoręcznie dla mnie szyła. :happy2:
Niby 1 stara rzecz, ale ma tak sentymentalną wartość. :-)

Laila czyli w Twoim przypadku pierwsze zadanie tej maty to funkcja "pojednawcza" :-)
dokładnie mamy 2 letnią suczke ale po sterylizacji więc z instynktami macierzyńskimi u niej ciężko:baffled: a dodatkowo za dziećmi nie przepada mozliwe ze któreś jej kiedyś coś zrobiło jak była malutka bo mamy ją ze schrniska ale od małego.. raczej problemów z nią nie będzie bo to taki mały czupurek wazy 9 kg troszkę większa od jamnija. Tak wiec na razie oswajamy ją z gadżetami dla dzidzi żeby nie była w szoku jak już się mała pojawi.....

reklama
Do góry