reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Nie wiem czy moze im sie cos stac,bo ja pierwszy raz mialam doczynienia z pieluchami.
Moze im sie nic nie stanie przeciez kiedys kobiety uzywaly tylko tetrowych i najpierw je praly a potem gotowaly i nic im nie bylo.

reklama
ups,a ja właśnie tetrowe wrzuciłam na 90 stopni, myślałam, ze tak się je pierze. czy coś im sie może stać ?:)

oczywiście że tetrowe można prać na 90 stopni one są do tej temperatury (jak kiedyś nie było pampersów tylko używali tetry to przecież je gotowali )
Śmiało można je prać w tej temperaturze.
;-)

ufff, ja pomyślałam o 90 stop., bo właśnie przypomniały mi się stare czasy :) że tak sie kiedyś robiło :)

Dominika dzięki jeszcze raz za uwagi, kurde czas się zabrać za ten ostatni juz praktycznie zakup, aa i pościel mi została...

A ja dziewczyny kupiłam sobie jeszcze spodnie ciążowe, jedne 44 a drugie 42, no i sie wkurzyłam.. Bo w 44 nie wlazłam w udach przy samych posladkach a w 42 wlazłam!!! jak to możliwe??:baffled: choć w sumie inny materiał i ciut inny fason.No nic będa spodnie jedne na poporodzie bo tak szybko tych wielkich ud się nie pozbedę:baffled: ojjj trzeba będzie dużo spacerów z małym....:tak:dobrze ze w jedne włażę;-)

odnośnie zabawki się niestety nie wypowiem, ale widze że nieźle kasy to kosztuje.. ehh co nowość to zawsze kasy dużo kosztuje..

carolin ja wszystko prasowałam. A pieluszki nastawiłam tak jak Ewelcia na 40stopni.
He he a ja chciałam spakować całe małe opakowanie pampersów czyli 43 sztuki w rozmiarze 1 new baby newborn :-D no to bym chyba troszkę przesadziła ;-)
.

carolin ja wszystko prasowałam. A pieluszki nastawiłam tak jak Ewelcia na 40stopni.
He he a ja chciałam spakować całe małe opakowanie pampersów czyli 43 sztuki w rozmiarze 1 new baby newborn :-D no to bym chyba troszkę przesadziła ;-)
.
no dobra, to dziś pranie a jutro prasowanie :)

.

a ja też miałam zapakować całe opakowanie pampersów :-):-):-) ale że myślicie że za dużo :-D:-D:-D:-D:-D

Jesli chodzi o pampersy to ja tez zapakowałam cale opakowanie. One sa sprawsowane w tej paczce. Jak bym wziela połowe to zajęłyby pewnie nie duzo mniej miejsca.
Jesli bedzie ok i wyjdziemy w 3 dobie to ich pewnie wszystkich nie wykorzystam, ale pamietam, ze dziennie to pewnie kolo 10 szt zejdzie. Mialam miejsce wiec wlozylam:)

Jesli chodzi o pampersy to ja tez zapakowałam cale opakowanie. One sa sprawsowane w tej paczce. Jak bym wziela połowe to zajęłyby pewnie nie duzo mniej miejsca.
Jesli bedzie ok i wyjdziemy w 3 dobie to ich pewnie wszystkich nie wykorzystam, ale pamietam, ze dziennie to pewnie kolo 10 szt zejdzie. Mialam miejsce wiec wlozylam:)

ja się zastanawiam w co się spakuję, pewnie zacznę od najmniejszej walizki a potem będę przerzucać do coraz większej :)

reklama
ja się zastanawiam w co się spakuję, pewnie zacznę od najmniejszej walizki a potem będę przerzucać do coraz większej :)

Właśnie ja dzisiaj sie spakowałam wkońcu do torby i co się okazało że jest dużo za mała nawet siebie tam dobrze nie pomieściłam a gdzie jeszcze dla małego rzeczy :-):baffled: i przytargałam sobie od mamy większą torbę ciekawe czy się w nią pomieszczę czy będę szła z dwoma :confused::-D:-p

Do góry