reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
madzik tu masz zdjęcia tej karuzeli

Załączniki

• k.jpg
    k.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 55
  • kl.jpg
    kl.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 51
Iwona to nie zle jak o 100zl tansza na alegro!!!

Avani super karuzelka i taka nie droga.
My kupilismy tutaj fiser price ale nie pasowala nam do lozeczka turystycznego i musielismy oddac w zamian wzielismy Disney ale strasznie glosno gra i te melodyjki takie dziwne nie mile dla ucha:crazy::crazy::crazy:.A i tania nie byla bo ponad 40euro

No moja też jakoś tak dziwnie, piskliwie gra - najwyżej nie będę jej nakręcać, albi jakoś tą melodyjkę wyłącze :-) Ma ona za to fajne takie światełko, które na suficie widac jako gwiazdki.

N ie moge oddac bo jest juz rozpakowana i karton wywalony.Ale pewnie i tak by nie przyjeli.Teraz za nim cos kupię to najpierw sprawdze na allegro.

reklama
Iwona, to szkoda, że karton wywaliliscie :-( Tak to moze by przyjeli. Ja kiedyś zakupiłam rolki (dla chrześniaczki) i jak zobaczyłam inne w sklepie sportowym, niewiele droższe, ale z regulowaną długością stopy, to tamte oddałam i mi przyjęli i oddali pieniądze :tak:

Do góry