reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Polecam Avent Isis - miałam, używałam długo (po powrocie do pracy po urodzeniu Karolka). Laktator polecam już od początku - przydał mi się do stymulowania piersi i pierwszych zastojów.
Teraz kupiłam Medeli Harmony - zobaczymy. W każdym razie wydaje mi się, że tej firmie można zaufać.

Kobitki, a jaki sterylizator proponujecie? Po gotować mi się już tego laktatora nie będzie chciało :-D

reklama
Ja wczoraj dostałam od kuzynki wielkie pudło ubranek po jej 2 letnim synku i po synku jej szwagierki, który urodził się teraz w październiku :-) Bardzo fajne te ubranka, miałam wczoraj frajdę przeglądania. Ale jest tego tyle, że spokojnie mogłabym mieć bliźniaki a i tak pewnie wszystkiego raz by nie założyły;-)
Dorzyciła mi jeszcze podgrzewacz do butelek Aventu i matę edukacyjną, więc kolejne wydaki mi odpadły :-)

Co do laktatorow to tak.
M*R* kolezanka tez kupila Avent reczny po tygodniu leciala po elektryczny Medeli.
Ja mam BabyOno ale jak dla mnie lipa bardzo ma silna sile ssania i wcale nie ssie podobnie jak dzidzie.Jak mialam problem z piersiami to kolezanka wpadla do mnie ze swoim laktatorem Medeli wlasnie i jest super-moge go polecic z czystym sumieniem

Ja kupiłam laktator Avent i jak dla mnie jest beznadziejny,po pierwszej próbie użycia spakowałam go i odstawiłam żeby komuś oddać.Nie dało sie nim ściągnąć nawet minimalnie mleka.Szkoda tylko pieniedzy.Za to słyszałam ze laktatory medeli sa dobre.

Ja jestem ciekawa jak moj laktator sie sprawdzi:-p A moze ma ktos Tommee tippee ??
A co do Aventa to moja siostra go uzywala i byla zadowolona :tak: Wiec chyba kazdemu odpowiada inny :happy:

Asiunia ja nie kupuje sterylizatora wiec nie doradze jak dla mnie jest on nie potrzebny :)

reklama
Do góry