reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ewelcia ja kupiła taki mikser Mikser Robot ZELMER 381.61 Mix Robi Grafit Kurier (641214976) - Aukcje internetowe Allegro z myślą o rozdrabaniu poakrmu na papki dla małej ma i końcówkę rozdrabniającą i bubek miksujący, do koktajli i tym podobnych sprawdza się dobrze więc liczę, że i do papek się przyda.

A co do krzesełek mi bardzo podobają się te, które mają stoliczek. Z tym, że takie najprostsze drewniane wydają mi się niezbyt przystosowane dla dzieci które dopiero co zzaczynają samodzienie siadać, to siedzisko i pasy jakoś mnie nie przekonują. Bardzo mi się takie podobają
NOWOŚĆ KRZESEŁKO SUN LALIA STOLIK + KRZESEŁKO (639473960) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ KRZESEŁKO ARTI CESAR STOLIK + KRZESEŁKO (639469611) - Aukcje internetowe Allegro

Tez mam taki mikser wydaje mi sie ze on wystarczy do przygotowywania zupek i papek:-)

reklama
Ja wlasnie mam tutaj mikser philipsa ale on nie ma tej koncowki do rozdrabniania.A kupowalam go 3lata temu i o dziecku jeszcze nie myslalam,potrzebowalam do plackow i nalesnikow
W PL jest u ojca w domu stary mikser i ma ta koncowke no ale nie bede im miksera zabierac:-D:-D:-Dchociaz i tak go nie uzywaja bo moj ojciec plackow nie piecze a brat tym bardziej:-D.

ja mam zelmera mixer, robot zreszta tez...ale mimo wszytsko najlepszy dla mnie byl blender teraz pozycze od rodzicow.....mikserem dokladnie nie moglam zmiksowac tych malusich czesci bo on ma na koncowce taka wystajaca oslonke dokola nozykow ....

Ja tez mam zelmera robot z tą końcówką do rozdrabniania synowi tym własnie robiłam papki wprawdzie tamten robot sie popsuł ale ma identyczny tyle ze w zestawie nie było tej końcówki ale pasuje od tamtego :-)

Uff nadrabiam watki po calym dniu nieobecnosci na kompie:tak:

Magdalenka-mam dokladnie taki sam mixer zelmera jak ty,juz sie zgadywalysmy kiedys na ten temat na tym watku,pamietasz?:-DDostalismy go jako prezent slubny i przy robieniu ciast i koktaili jest niezawodny.Mam nadzieje ze do zupek,jarzynek miksowanych i owocowych deserkow tez sie sprawdzi.
Zastanawia mnie to co napisala Myfa-bo ja mialam na mysli podawac wyzej wymienione zarelko lyzeczka z miseczki a nie z butli to chyba az tak idealnie nie musi byc zmiksowane na smietane?

Blender-usmiac sie mozna ale moja tesciowa jest szczera kobita.Dostala na gwiazde od brata meza blender i powiedziala do nas ze jej sie nie przyda(niezle tak mowic o prezencie co nie?:szok:)i ze da nam do miksowania zupek:-DNo tyle ze jeszcze nie dala:-p

Krzeselka-dla mnie idealem byloby drewniane krzeselko - i to jasne drewienko w stylu klon lub sosna.Ja jestem do tego stopnia pedantyczna ze:
- wszystkie sprzety kuchenne sa biale lub czarne (zero szarych lub innych)
- wszystkie akcesoria dla Juli s pomaranczowo-czarne (wanienka,wozek,lezaczek)
- meble i dodatki lazienkowe sa ciemne dreno venge,w kuchni blaty i szafki sa olcha (dodatki czerwone),w sypialni klon/sosna-orzech - i dlatego łóżeczko MUSIAŁO byc tez takie (sosna),przedpokoj klon-orzech-olcha a w duzym pokoju sam klon/sosna!Wiec poniewaz takie krzeselko staloby w duzym pokoju (jemy na lawie w duzym pokoju) to musi byc jasne drewno klon lub sosna:-DTroche namotalam,ale chodzi o to ze ma byc doasowane i juz;-)

magdalenka fajnie że wkleiłaś link do tych krzesełek bo myślałam że takie co później się z nich robi krzesełko + stolik są tylko drewniane ;-). Te co wkleiłaś bardzo mi się podobają :-)

reklama
Do góry