reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja dzisiaj kupiam małej na allegro takie spodenki SPODENKI JEANSOWE FIRMY NEXT rozmiar 74 (numer: 715572374), uwielbiam next'a, prawie cała garderoba Zośki to next, oczywiście większości to są to upolowane używki z allegro, ale wg mnie super jakość i wzornictwo. Po Zosi pewnie jeszcze nie jeden dzieciak będzie chodził w tych ciuszkach. Jak wdepnę do Złotych Tarasów, tam jest sklep next'a, nie wyjdę jak czegoś nie kupię, ale i tak wolę coś kupić na allegro - dużo taniej i czasmi naprawdę można znaleźć unikat

ATsonia, śliczny ten kocyk :tak:

magdalenka, slalom tez ma super opinię, mimo że to trójkołowiec. Nie wszyscy takie lubią, mnie odpowiada bo sama mam :-D Mój Jane coraz bliżej :tak:

Ja właśnie łaziłam po sklepach za wózkiem ale oczopląsu dostałam i stwierdzam że jak coś mi się podoba to kosztuje kupe kasy Jane Nomad też super ale jak dla mnie za drogi to już mój 3 wózek i do tegoo tylko jedna pęsja więc nie poszleje teraz.
Mi spodobał się Musty ma duże pompowane koła na zime super i wygodne siedlisko i co najważniejsze jest montowane przodem i tyłem do kierunku jazdy ale koszt 1700 pewnie kiedyś bym kupiła ale teraz nie dla psa kiełbasa popatrzyłam sobie i tyle musi mi wystarczyć
Ale jestem wściekła na ten mój wózek musiał się zepsóć właśnie teraz kiedy z kasą krucho a tak wogóle to m próbował go naprawić ale sprężyna jakaś poszła i klops a taki fajny był....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i dalej nie mam pomysłu co kupić djcie znak jak coś wypatrzycie
dzięki za opinie na temat buzza ale on też drogi chyba że używany kupię...sama nie wiem?????????????////

gosia, zawsze mozna używkę kupić :tak:
Napisz jaki wózek być chciała, jakieś wymagania, postaram się coś podzucuć, a i ivaz pewnie się dołączy :tak:

Atsonia super jest ten kocyk.
Ivaz spodenki sliczne.
Czy to Zielinskij to Ty?!!Chyba masz na nazwisko zielińska(ja mam takie panienskie;-)) a moze my rodzina hehehe

Ja właśnie łaziłam po sklepach za wózkiem ale oczopląsu dostałam i stwierdzam że jak coś mi się podoba to kosztuje kupe kasy Jane Nomad też super ale jak dla mnie za drogi to już mój 3 wózek i do tegoo tylko jedna pęsja więc nie poszleje teraz.
Mi spodobał się Musty ma duże pompowane koła na zime super i wygodne siedlisko i co najważniejsze jest montowane przodem i tyłem do kierunku jazdy ale koszt 1700 pewnie kiedyś bym kupiła ale teraz nie dla psa kiełbasa popatrzyłam sobie i tyle musi mi wystarczyć
Ale jestem wściekła na ten mój wózek musiał się zepsóć właśnie teraz kiedy z kasą krucho a tak wogóle to m próbował go naprawić ale sprężyna jakaś poszła i klops a taki fajny był....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i dalej nie mam pomysłu co kupić djcie znak jak coś wypatrzycie
dzięki za opinie na temat buzza ale on też drogi chyba że używany kupię...sama nie wiem?????????????////

Gosiu a nie macie w rodzinie jakiejś "złotej rączki", majsterkowicza jakiegoś, żeby wam to naprawił, bo naprawdę szkoda wózka ....

gosia-poszukaj na allegro, bo bardzo fajne zestawy z musty mozna kupic za rozsadna cene-max 1000 zł, a sa i tansze....

slalom rzeczywiscie jest super...

mnie sie jeszcze podobały teutonie...tylko ze u mnie priorytetem było to zeby sie miescił do bagaznika pandy i miał przy tym jak najwieksze koła...i urban sie miesci i koła ma giganty...a ze prawdopodobnie niedługo zmienimy samochód wiec nie bede musiała sciagac kolek do bagaznika...

reklama
Do góry