reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

to zelezy z tym kombinezonem czasem jest wygodniejszy bo wsadzasz malucha w rajtach i bluzce w niego i wychodzisz a z kurta sie bawisz z szalikiem, spodniami cieplymi....ale na zakupy kurta chyba praktyczniejsza zostaje...

reklama
Eve śliczne te pizamki!! Sama tez bym kupila lubie dzieci w pizamkach, tak fajnie "dorosle" wygladaja no i jak dla mnie to lepsze sa niz spiochy
Ivaz, ja raczej zawsze staram sie kupic cos uzywanego, jak tylko oczywiscie sie da no i sprzet jest taki ze mozna- bo np materacyk czy wanienke to oczywiscie nowa!
ATsonia, mebelki piekne, ja uwielbiam wszelkie zakupy do domu- wylaczajac zarcie i ciuchy! A tak to nawet talerzyk, patelnia, wszytsko mnie cieszy:tak:
A ja w koncu kupilam lozeczko turystyczne!! Mial byc kojec, ale zapomnialam o psie- przeciez wystarczy ze ten smok machnie lapa i po calej siatce by bylo.
Lozeczko super, przez siatke wszytsko widac wiec bede nawet w nim Majke do ogrodka wystawiac, wrzuce zabawki, moskitiera i niech lezy pol dnia- dzis ją polozylam to sie jej podobalo. NO i mialam mila niespodzinake bo sie okazalo ze lozeczko ma boczne wejscie- w aukcji tego nie napisali a ja chcialam, ale stwierdzilam kupujac to ze tak mi sie podoba ze obede sie bez tego wejscia...a jedank jest:-)
Łóżeczko Podróżne piesek Super Cena ! (717620270) - Aukcje internetowe Allegro

a w ogole to chcial;am sie pozalic ze ten zas**any hipp dalej mi nie przyslal paczk! zreszta nestle tez nie, a wysylalam ankiety. Oszusci ohydni:wściekła/y: zla jestem bo podaje gdzies swoje prywatne dane, obiecuja i co? wielkie G...kurcze mam dzis bojowy nastroj, ale to znow dzieki mojemu bracholkowi cudownemu wiec sorki:zawstydzona/y:
Modrokljeka a ty mowilas ze dzownilas gdzies i zamiast wyslac Twojej kuzynce to Tobie wyslali czy cos takiego... bo ja tez bym zadzwonila i sie troche poklocila o ta paczke ale nie wiem gdzie nawet:-(

Ufff...kamień z serca- bardzo się cieszę że Wam się mebelki podobają.
EVe- piżamka super, bardzo śliczna- widzę że przygotowania do żłobka idą pełną parą!!!

Gosia88- ale mi się podoba Twoje łożeczko- gdybym miała kupować to dokładnie takie samo!!! wszystko mi sie podoba i te kolory...mmmm...miodzio!!!

ATsonia - bardzo fajne meble :tak:
my mamy kuchnię w takim ciemnym kolorze, ale to nie wenge akurat, ale podobne
w wolnej chwili wstawię zdjęcie ;-)

Gosia łóżeczko superowe, przełóż teraz materac z drewnianego i Majka może w nim spać, ja mam takie łóżeczko i Zosia od urodzenia w nim spi

reklama
Do góry