reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Magdal9enka w polskim może nie, ale gwarancji udziela firma angielska i oni tak to nazywają, ale na 100lat to i tak całkiem dużo:-)
Saro, ale się obłowiłaś, super ciuszki, ale Julitka będzie wystrojona, wszystkie ciuszki sliczne, ale mi najbardziej przypadł do gustu kożuszek-zaje...sty
Mebelki w pokoju też super, ładnie wyglądają na zielonej ścianie:-)
A taki słupek do łazienki to i ja musze kupić bo jakoś nie mogę sie pomieścic w łazience

reklama
Sara - świetne zakupy, najbardziej mi się podoba kożuszek i fioletowa spódniczka. Ja mam wenge w salonie, przy jasnym wypoczynku, zasłonach i dużych oknach nie przytłączają wnętrza, ale w niedużym mieszkaniu rzeczywiście takie jasne się sprawdzają - ładnie tam u Ciebie. Lubię zielony/oliwkowy w mieszkaniu - mam zielone płytki w kuchni, oliwkowe ściany w korytarzach i klatce schodowej i zielone akcenty w łazience.

Kupiłam dziś Adzie buciki i koszyk na zabawki w Ikeii ale fotki wstawię wam jutro bo dziś padam. Ada starsznie mi dziś płacze, chyba jednak te zęby :baffled:

Sara, bardzo fajne ubranka zebrałaś, mnie się chyba wszystkie podobają :) Pokoik widać przytulny macie :)

Sara jakie fajnei ciuszki:tak: kurde ja nie wiem, ślepa chyba jestem i w tych kumpeksach nic ciekawego nie wyhaczam:-(
A co do mieszkania to dziękuję za komplement:-) wy również macie piękny pokój:tak: taki radosny.. A co do mebli... to ja mam ciemne w salonie (ale tylko 2 szafki pod kino domowe) i teraz wolałabym jednak jasne!!:baffled: masz racje humor zupełnie inny!!:tak:

A co do gwarancji maclarena to ja jakoś też do końca nie wierzę w ta dożywotnia:-D może nie bedzie potrzebna??:tak: mysze ze 2- 3 lata powinien wózek wytrzymać jak nim nie będe rzucać po ulicy:-D
Może nawet zahaczy o kolejnego potomka:-D teraz do tego Maclarena XLR (nie wiem jak inne modele) można dokupić miękka gondole i od urodzenia moze byc dla kolejnego dziecka bo fotelik to tylko Recaro można wpiąć..
Ivaz
jak będe się rejestrować i będe miała problem to napewno się odezwe:-)

Ostatnia edycja:
Madzik ja też mam nadzieje, że nie trzeba będzie wózka reklamować, moja koleżanka pracująca w sklepie dzieciowym mówiła, że mają zaledwie kilka maclarenów w ciągu roku do reklamacji, chociaż inni znajomi jeżdzący maclarenem po trzech miesiącach używania coś im nawala ten mechanizm od rozkładania oparcia, ale bez problemu moga reklamować

reklama
Obiecane fotki: Ada w sukieneczce i płaszczyku, nowe buciki i Ada w wózeczku :-)

Załączniki

• HPIM4577.jpg
    HPIM4577.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 69
  • HPIM4585.jpg
    HPIM4585.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 82
  • HPIM4573.jpg
    HPIM4573.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 81
Do góry