reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja wczoraj znow bylam w Lumpku.
Kupilam 3pary spodni dla malego,cieka taka kurteczke-bluze i czapke.
Jak bede miala chwile to strzele foty:tak::-)

Hihi,jakie pomaranczowe adidaski:tak:
Kupilam dzis Julitce buciki do chrztu-ma wiec juz wszystko:tak:
A sobie golf i bluzeczke pozbywajac sie tym samym juz do konca pieniedzy urodzinowo-imieninowych.Latwo przyszlo,latwo poszlo:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A to moje wczorajsze zdobycze.
1.Kurteczka cienka Adidas za 1e i spodnie Next za 2e:-D
Spodnie wogole sa bardzo ciemne ale na zdjeciu wyszly jak by byly o wiele jasniejsze.
2.Spodnie sztruksowe jasne 2e Cheerokee i spodnie jeansowe 2e Adams kids.
Czapeczka Cherokee 1e
3.Dzisiejszy prezent od kolezanki Adams Kids
:-D:-D:-D

ewelcia-rewelacja te zakupy.Moje ulubione dzieciece marki to wlasnie next,george i adams kids:tak:
Kurcze mialam pofotografowac swoje zdobycze od kombinezonu,po czapki,szaliki i inne ale jestem tak spiaca dzis ze nawet z wami nie popisze bo zieeeewaaaaam:-D

ewelcia - super zakupy !!!:tak:

Iwona - fajny płaszczyk. mam z tej firmy parę ciuszków (body, koszulki, zestaw na jesień - kurtka+spodnie) - są b.dobrej jakości, gruba bawełna.

Ja z kolei jestem glupia.Mialam kupic tylko termoopakowanie bo to co mam na jesien i zime jest do dupy (latem bylo OK) i mialo skoczyc sie na 30 zl a wywailam stowe:baffled:weszlam w opcje poka inne przedmioty sprzedajacego i nakupilam jakichs *******:-(
Poczynajac od trampek rozowych,po miseczki z lyzeczkami TT,jakies inne pierdety w stylu sliniaczek-kaftanik a nawet zabezpieczenia gniazdek i oslony na narozniki.Kupuje pierdoly a kable leza niepochowane.

No ale trampkom nie moglam sie oprzec bo zawsze twierdzilam ze co jak co ale w TRAMPKACH to bobasy wygladaja czadowo.I maja taki zywy kolor a nie pastelowo-mdly.A ze Juli tak czy siak ma 60% garderoby w odcieniach rozu to beda te trampusie:

reklama
Do góry