reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a JA KUPIŁAM DZIŚ W HURTOWNI zabawek takie grające pianinko dla Szymka-wiecie takie bezfirmowe-oby gralo i świeciło-bo jak ostatnio byliśmy u znajomych w Olsztynie to się pięknie takim bawił-UWAGA WYDAŁAM 13,80ZŁ :-D

reklama
Ja na swoje zakupy wczorajsze czekam, tzn na śpiworek i na zabawkę. M ma wylicytować jeszcze jakiś stolik edukacyjny i narazie bedzie wsio :-)

Modro, co do buzza, ja bym nie polecała skoro masz mutsy. Dwa dość ciężkawe wózki to już moim zdaniem jest zbedne. Ja bym raczej zakupiła któryś z tych które wymienilaś. Swoją drogą jestem z carrery super zadowlona, 100000000 razy bardziej z niż z buzza.

Dziewczyny mieszkajace poza granicami Pl-kupujecie na allegro:eek:?Ja załozyłam sobie konto chyba z 7 lat temu i kupiłam 2 rzeczy ,bo jak zobaczyłam ze za przelew miedzynarodowy mam płacic 12 funtow to mi sie to nie opłaca,jak to rozwiazałyscie?

Ja czasami cos kupie. tzn zamawia mi siostra i ona to odbiera i podaje komus kto bedzie jechal do NO (jakiemus znajomemu)- mam wojka ktory tak raz na poltora mies. jezdzi do Pl tak wiec zawsze cos zabiera i przywozi;-)

kupilam dzis plutno i farby - bede malowac obraz (ale to nie ten watek:-p:-D)

wlasnie sie zastanawiam nad jakims stoliczkiem edukacyjnym dla Amelki i tak przy okazji kupilabym jakiegos pchacza.. tylko ktos z Was pisal kiedys zeby zwracac uwage na to by mialy skretne kola... macie juz jakies na oku??;-)

A sa wogole pchacze ze skretnymi kolkami?
M*R* vtecha to ja tez mam i takiego samego jak Ty,bo na zdjeciu widzialam jak Xavier bawil sie tym panelem

my wogole nie kupjemy pchacza-tylko taki stoliczek własnie...najbardziej podoba mi sie ten

BRIGHT STARTS ------------ STOLIK ZABAW TROPICAL (766099060) - Aukcje internetowe Allegro
ale cene ma powalająca

ten tez fajny, ale tez drogi
Fisher Price AKTYWNY STOLICZEK !! NOWOSC !! (752087610) - Aukcje internetowe Allegro

fajny jest tez ten
FISHER PRICE PIANINKO ORGANKI PRZYRZAD MUZYCZNY (754572170) - Aukcje internetowe Allegro
i ten
CHICCO ZESTAW GIMNASTYCZNY DELUX + GWAR.POL. (766781840) - Aukcje internetowe Allegro
i kto wie czy o taki własnie nie poprosimy mikołaja:-)

teraz znalazłąm jeszcze cos fajnego
http://www.allegro.pl/item766115099_20_funkcyjna_magiczna_multikostka_box_od_ziandrzej.html

moze takie cos własnie adasiowi my kupimy na swieta

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
magdalenka - u nas te tablice były hitem sezonu letniego - na każdym stoisku było tego pełno - po 15zł, również teksty typu - milicja, o.dyrektor, prezes, super laska, sexi girl itd :))) Mój Filip też dostał taką tablicę od cioć :) Zawiesiłam na wózku i fajnie komentują nie raz ludzie - ooo Filip jedzie! :)

A co do zabawek to my też kupowaliśmy używane na allegro - taka mega paka z Anglii, Filip uwielbia te zabawki bo grają i świecą, i mamy też jeździk - tygrysek z Kubusia Puchatka i faktycznie ma skrętne koła takie jak pufa na kółkach :)

Do góry