reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

MR podchodze do tego tak samo jak ty ale to może dla tego że to nasze drugie dzieciaczki i wiemy co one najbardziej lubiły i że czasami nie warto wydawać masy pieniędzy na zabawki które pójdą w kont :-)

MM ale ta zabaweczka mi się bardzo podoba:tak:

reklama
MR,maniulka-wy juz doswiadczone mamy wiec na pewno macie racje.Ja narazie moge jedynie potwierdzic te teze,gdyz jak juz wielokrotnie pisalam Julita najbardziej lubi kable,kapcie,przyciski boomboxa (otwiera sobie i zamyka klape na CD),wspinanie sie poczym sie da itp.Wszystkie zabawki nrzucone w kat,a przestrzeni w mieszkaniu coraz to mniej od tych gratow...:-D

po cholere kobinować z makaronem w butelce... alicja jest zafascynowana ...PAMPERSEM:eek::eek::eek: jeden czysty jest u niej na macie ta się z nim turla i wkłada go sobie na głowe:confused2::confused2:
moja mama się śmieje ze jak nic bedziemy jej Pampki zakładac zimą bo na czapki płacze

Moj uwielbia szczotke i mopa.
Wkurza sie jak ja myje podloge a on siedzi w krzeselku i nie morze go dotknac.
Szym uwielbia czytac argosa,lizac kapcie,bawic sie sznurowkami,wspinac sie po czym tylko sie da,dzis jak szlam to rzucil mi sie na noge a ja dalej szlam i go ciagnelam tak wolniutko cieszyl sie jak szalony-nie ten watek sorki!!!!
Ale darze do tego ze juz sie przekonalam ze jak poloze na podlodze zabawki i np.gazete czy pusta butelke mlody wezmie gazete czy tam butelke!!!
M*R ten panel po sciszeniu nawet jest glosny!!
Moj dzis wlaczyl ten panel,szczeniaczka uczniaczka,fontanne z kulkami i gitare taka malo:-D:-D:-D:szok:myslalam ze go na dwor wystawie:-D:-D
Dolozylam mu do kompletu komorke zabawke ale nie chciala dzialac bo ja zamoczylam.
Maly przy sniadaniu kichnal 5 razy:szok: i byla brudna a ja zapomnialam ze to cudo na baterie i umylam pod kranem:-Da pozniej suszarka suszylam:-D

a ja mam chrapkę na taką tablicę do wózka
TABLICA REJESTRACYJNA NA WOZEK ,SUPER JAKOSC! (758756342) - Aukcje internetowe Allegro
z mojego okna widać, pasmanterię i oni mają na witrynie takie tablice, muszę się zapytać o cenę :tak::tak:

My taką nad morzem kupiliśmy jak bylismy, ale nie wiem gdzie ona jest:zawstydzona/y: gdzieś w domu ale gdzie:zawstydzona/y: do wózka nie zamontowaliśmy jeszcze:-:)zawstydzona/y:

Co do zabawek to Oliwier tez się uwielbia pampersem bawic:-D łyżki drwniane, butelki.. Musze spróbowac patentu z makaronem:-D:-D
My zabawek nie kupujemy, tylko takie drobne typu cymbałki
Edukacyjne CYMBAŁKI Z PIŁECZKAMI i młoteczkiem (753228762) - Aukcje internetowe Allegro (uwielbia w nie walić:-D), tyle ze ja widze za nie przepłaciłam bo o 15 zl drosze wzielam a to te same:wściekła/y:
Dostaliśmy takie coś
Tiny Love DO WÓZKA Chwyć i poznaj W-WA URSYNÓW (740276561) - Aukcje internetowe Allegro ale nie mamy takiej tacki w żadnym wózku, więc bawi się tym na podłodze. Oprócz tego jakis tam zółw kupiony na później z klocuszkami, a tak teraz dopiero bawi sie zabawkami z maty:tak:
W sumie jak tak pomysle to bawi sie mata i cymbalkami, a najlepszy pampers, kapcie, kabel od laptopa:tak: Aaa i zawieszka do wózka za 10 zł, taka w misie...grzechocze dobrze:tak:
Na zabawki przyjdzie jeszcze czas:tak: Jakoś tak praktycznie mysle, choć to moje pierwsze dzieko.W większosci kupowanie zabawek jest spełnieniem naszych pragnień bardziej niż naszych dzieci, bo im czego nie damy, tym sie będa bawić:tak:

u nas jedną z ulubinych zabawek adasia jest drewnina łyzka, pampersem tez nie pogardzi, ostatnio odkrył ze mozna lizac i ugniatac paczke chusteczek do pupy-ładnie wtedy szelesci..ale i tak hitem jest wyciaganie chusteczek hugienicznych z kartonowego pudełka-mam wtedy dziecko na pol godziny z głowy-tylko patrzec trzeba zeby jakiejs nie zjadł..

MM-fajny ten smok-ja w srode kupiłam taki basenik dmuchany i dzis maz dokupi kuleczki do niego-bedzie mały szalał

no nie to wychodzi, że tylko my nie miałyśmy takiej tablicy :-D:-D:-D:-D
i chyba nie będziemy miały bo Tomek stwierdził "a na cholerę to:confused2::confused2:"
ale pójdę zapytać o cenę bo mi się podobają ;-)

reklama
Do góry