reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Moje Maleństwo - wstawiłabym tu swoje zdjęcie tego tygryska jeździka tylko nie wiem jak?

A nasz Filip oszalał na punkcie pustej butelki po wodzie z kukurydzą w środku - jak ją pierwszy raz usłyszał to zaśmiewał się w głos :))) a co do innych rzeczy to tak samo jak wasze dzieciaczki :)))

Ja też nie mam tablicy i mieć nie będę bo mi poprostu się to nie podoba.

madzik, ale do tej zabawki nie potrzebna tacka, wystarczy pałąk, ale w mclarenie chyba też nie ma :-(

co do zabawek to łyżka drewniana narazie wygrywa ze wszystkim, mimo to mam parę zabawek na oku :)

eee tam magdalenka nie masz czego żałować... ja już bym drugi raz nie kupiła....
a u nas łyżka też jest w użyciu (drewniana), piloty i telefon - miodzio. gazeta- pysznie się je (już wyjmowałam kawałek - gigant z buziolka) paczka chuseczek do pupy no i oczywiście waciki...... (w torebce)

Eve no własnie nie ma pałąka.. Myślałam ze jednak dokupować nie będę, bo w sumie nie widzę za bardzo potrzeby. Na allegro można kupić jakiś uniwersalny.. Na razie zima idzie więc już dam spokój. Zteszta od 2 tygodni siedzimy w domu, własnie przez katar:wściekła/y: ale juz przeszło.. Zdrówka dla Adki życzymy!!!!:-)

oj tak piloty! adas ma swoj własny-od starego dekodera-wyjełam baterie, zdezyfekowałąm wodka i mały lize az miło

a pod szybko kom mam zacieki ze sliny:eek::eek:

Ja też nie mam tablicy i mieć nie będę bo mi poprostu się to nie podoba.

madzik, ale do tej zabawki nie potrzebna tacka, wystarczy pałąk, ale w mclarenie chyba też nie ma :-(

co do zabawek to łyżka drewniana narazie wygrywa ze wszystkim, mimo to mam parę zabawek na oku :)

Mi też się te tablice nie podobają, i na pewno czegoś takiego nie kupie
Eve fakt w maclarenie nie ma pałąka, ale można dokupić uniwersalny bo pasuje

reklama
Do góry