reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny nadrobiłam wszystko, podobnie jak u Sary, to rónież jest jeden z moich ulubionych wątków. BARDZO FAJNE ZAKUPY.

ja wylicytowałam na allegro Żyrafkę z klockami sensorycznymi (5) za 30 zł :szok:

Bardzi się cieszę, bo już dlugo polowałam na tą zabawkę, odbierze ją siostra, bo sprzedawca jest z Warszawy więc koszt przesyłki ODPADA :-D

reklama
ja słyszałam ze w środe ma pada śnieg więc się sprężyłam i kupiłam ali kombinezonik taki na teraz jednoczęściowy:
KOMBINEZON WÓJCIK PAJAC 68 P01 WYPRZEDAż (753451073) - Aukcje internetowe Allegro
docelowo chce kupi 2 2-częściowe na zime... myślałam o nowej kolekcji wójcika ale jakoś nei chce mi sie dawa 300zł za "nową kolekcje" jak za połowe ceny mam też nowy tylko starszy i za kwote 300 będę miec 2 na zmianę

reklama
Kombinezony wasze maja super kolorki-zielony,niebieski,lososiowy:tak:Bardzo mi sie podobaja.Dzis bylo w lumpku od groma kombinezonow ale same brzydkie wiec sie ciesze ze dorwalam tamten co mam (podobny do tego ATsonii przynajmniej kolorem:tak:).Zaraz wam przypomne go,jak i lowy lumpkowe z dzis i z tydzien temu oraz spiworek wozkowy.Jak tylko komp mi nie zeswiruje...bo sciagam foty juz 14 minut:-(Nagralam tez raczkujaca Julite-od dzis mozna powiedziec ze juz calkiem raczkuje bez pelzania (tesciowa twierdzi ze od soboty:-D),mam nadzieje ze komp pozwoli mi wstawic ten filmik dzis jeszcze:eek:

Aaa-leginsy ze spodniczka bardzo fajne i nietypowe:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry