reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Bardzo fajna, ale ja już mam limit przekroczony w tym miesiącu na zabawki :-D
Jeszcze nam się jedno auto popsuło i nie oplaca się go naprawiać i trzeba pomyśleć o kupnie.

ivaz, nie chcemy super nowego auta, bo nas teraz nie stać, a musimy mieć dwa, bo ja zawożę Adę do żłobka a M odbiera, na komunikację miejską tracilibyśmy dużo czasu. Zresztą M ma 15 km do pracy w jedną stronę :-(

ivaz, nie chcemy super nowego auta, bo nas teraz nie stać, a musimy mieć dwa, bo ja zawożę Adę do żłobka a M odbiera, na komunikację miejską tracilibyśmy dużo czasu. Zresztą M ma 15 km do pracy w jedną stronę :-(
rozumiem, my mamy jedno ale też razem pracujemy więc drugie niepotrzebne

fajne wasze zakupki

ja ostatnio nic adasiowi nie kupuje, za to w niedziele moja mama przyjechała z workiem rzeczy dla adasia-w wiekszosci ciuszki-takir 6-9 mc i 9 12 mc i troche zabawek-osoiłek ze shreka, takie fajne radyjko, i króeliczek co gada...postaram sie znalesc na allegro-ooo znalazłam od razu
KRÓLIK PSZCZÓŁKA BIBI ATEST MÓWI PO POLSKU !!! (766568388) - Aukcje internetowe Allegro
i takie radio
KOLOROWE RADYJKO DLA MALUSZKA-światło i dźwięk (744897652) - Aukcje internetowe Allegro

miga swiatełkami i gr melodyjki-adas zapatrzony-jak dla mnie ok...

za to w niedziele poszalelismy z mezem dosc egoistycznie, ale to temat na inny watek

Nasz śpiworek, a w tle "rzeźba" czyli arcydzieło mojego czworonoga :-D Już niedługo bo na tej ścianie włśnie będzie kamień :tak:

Załączniki

• P1050037.jpg
    P1050037.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry