reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modro zabawki super, też o nich myślę, nawet dzisiaj oglądałam tę żyrafkę na żywca w sklepie, ale cana 108zł:shocked2::shocked2: w porównaniu z ceną z allegro, niezłe mają przebicie w sklepach. Chodzik pchacz też własnie taki chcemy kupić!!
Niestety fotelika nie widziałam bo nie mieli takich, za to oglądałam inne, maxi cosi priori też mi się bardzo podobają i też nieźle wypadają w testach, jednak dla nas bezpieczeństwo najważniejsze tak jak napisała Eve, wygląd jest mniej istotny.

reklama
Sliczny ten sweterek , jak też większość mam z kapturem a jak na to dojdzie kurtka z kapturem i czapka to jest troche tego za wiele i niewygodnie.Fajny ten fotelik , który pokazałaś ale faktycznie drogi a ja nie potrzebuje fotelika ,który można montować w dwoch kierunkach.Najczęściej jezdze sama , Marysia często płacze( chyba dlatego że mnie nie widzi) a ja nie widzę jej.Mam duży samochód i nie mogę wiedy nawet jej nic podać bo nie dosięgam.Wiec wole zeby jezdziła przodem i żebym mogła widzieć co robi.

edis - super ten bączek!!

My też nie mamy ikei w pobliżu, jak ostatnio byliśmy w Wawie to też zaliczyliśmy ten sklep, ja oczywiście wzięłam wielkiego zielonego aligatora dla synka, teraz służy jako ochrona przed obijaniem głowy w łóżeczku :)))

Justyna - mój nie tyle metki lubi co wszelkie sznurki i tasiemki, specjalnie mu różne przywiązuję do zabawek :))))

Dominika - super liste linkową zrobiłaś :))) mi się przyda jeśli chodzi o wózki - parasolki, dzięki :))) a co do puzzli to mój mąż wpadł na to samo - że można je na ścianę :))) ale na razie mamy tapety
Bansik - my mamy podobne siedzisko - link wkleję potem, musze poszukać, na razie jeszcze nie karmiłam synka w tym siedzeniu, służy do zabawy ze względu na stół z zabawkami
Iwona - super fotelik!!

Jeśli chodzi o krzesełka - siedziska, to przymierzałam się do zakupu fotelika bumbo - dla dzieci od 4 miesiąca życia do nauki siadania no i do karmienia - jest też do tego fajna tacka, tutaj akurat jest bez niej: BUMBO Krzesełko dla dziecka Promocja +Gratis !!! (786147063) - Aukcje internetowe Allegro
No ale że mój synek do maleństw nie należał to bałam się je kupić bez przymiarki i miałam szczęście, bo blisko mnie ktoś chciał je sprzedać, więc pojechałam z małym. Spodobało mu się bardzo bo wreszcie mógł siedzieć (miał 4,5 miesiąca), a ten sprzedawca poleciał i przyniósł nam to siedzisko 3 w jednym: Summer Infant 3-Stage Super Seat - Find lowest price on Summer Infant 3-Stage Super Seat at Shopping.com moje dziecko po prostu oszalało ze szczęścia i tym sposobem zrezygnowałam z bumbo, ale i dobrze bo bumbo jest do 10kg a te sommer infant do 15kg - i można je montować na krześle :))) póki co mój synek uwielbia ten obrotowy stół do zabawy

Ivaz boski ten sweterek!!!! masz rację :tak:- tyle tych kapturów, że aż za dużo...
Iśku - my też mamy aligatora:-p:-p:-p na samym początku leżał w łóżeczku żeby mała nie obracała się mimowolnie na plecki. teraz leży obok - bo mi się wydaje, że ma z nim za mało miejsca - z takich wielkich pluszaków mamy jeszcze pomarańczowego hipcia i pieska. jest jeszcze jakiś taki zielono nieboeski stwór - bie pamiętam co... ae też mam na niego hrapkę tylko mnie m powstrzymuje:-p

reklama
Justyna - mnie też mąż powstrzymywał przed zakupem ale wtedy i tak go nie słuchałam :))) uwielbiam kupować dla synka :)))

Do góry