reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja próbowałam tych białych pampków. Swietne są takie delikatne i mięciutkie. Tyle że droższe:sorry2:

A pomarańczowe są zakładane w formie mateczek chyba co? Albo coś mi się poknociło...

reklama
Ja próbowałam tych białych pampków. Swietne są takie delikatne i mięciutkie. Tyle że droższe:sorry2:

A pomarańczowe są zakładane w formie mateczek chyba co? Albo coś mi się poknociło...

my mielismy raz te pomaranczowe (prezent)- sleep and play - czy jakos tak;-) ale one nie sa w formie majtek tylko normalne pieluchy. Nadia od nich miała uczulenie wiec nam nie podpasowały, normalnie to uzywamy tych niebieskich i jest ok

bansik - rewelacja!! :)))

my też używaliśmy pomarańczowych pampersów, u nas się sprawdziły, faktycznie są bardzo miękkie, a tych białych nie używaliśmy jeszcze, w sumie co to za kolekcja?

dziewczyny-fajne zakupy:tak:
Ja na swoje pedze jutro rano,o ile nie zaspie.Zdecydowanie ZA WCZESNIE otweiraja ten moj miedzynarodowy:eek::-D
bansik-cena zawrotna:-)ty to umiesz krecic interesy:tak:

te pomarańczowe są podobno mniej chłonne i twarde. białe są fajne, mięciutkie - wyglądają jak te dla noworodków... ale na noc wolę te zielone...

To pomieszało mi się:sorry2: Sorki! Tak activ boy i girl są w formie majteczek, a pomarańczowe sleep &play normalne tylko cieńsze i chyba bez ściągacza takiego fajnego co?

Te białe Pampers Premium Care są zdecydowanie delikatniejsze, ale też bardzo chłonne.

mordoklejka - my też kupiliśmy te activ boy, nie są złe, tzn założyć czysty to nie problem, a jak brudny to rozrywamy boki i jest jak zwykły pampers :)

To pomieszało mi się:sorry2: Sorki! Tak activ boy i girl są w formie majteczek, a pomarańczowe sleep &play normalne tylko cieńsze i chyba bez ściągacza takiego fajnego co?

Te białe Pampers Premium Care są zdecydowanie delikatniejsze, ale też bardzo chłonne.

ja jeszcze nie próbowałam tych najnowszych premium Care, ale spróbujemy pewnie niedlugo:tak:

Pomarańczowych Sleep&Play próbowaliśmy ale wydaje mi się że one są jednak mniej chłonne i twardsze (bo w nocy dzieci mniej z reguły sikają, bynajmniej tak jest u nas), zreszta na opakowaniu jest napisane ze to pieluszki Economy. Bo te normalne ACTIV Play sa jakby exclusiwe:-D bynajmniej mi sie tak wydaje:-D:-D

A te Economy pomarańczowe to dla mnie jak DADA czy Lidlowe, tyle że cieńsze, ale podobnie twarde.

reklama
Do góry