reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

madzik - nie sprawdzałam jakie dokładnie my mamy, ale wiem że pomarańczowe sleep and play są miękkie, na pewno nie takie jak dada :)

reklama
madzik - nie sprawdzałam jakie dokładnie my mamy, ale wiem że pomarańczowe sleep and play są miękkie, na pewno nie takie jak dada :)

tzn źle napisałam sa ogólnie cienkie i miękkie, ale to w srodku co chłonie mocz jest dla mnie takie sztywne.. Te zwykłe pampery activ sa o niebo lepsze.
Ale to moja zupełnie opinia:tak:

Puzzle fajne,cena tez rewelacyjna tylko czy jeszcze się opłaca je kupować przecież takiego raczkującego bączka nie utrzymamy na puzzlach.Marti jeszcze nie raczkuje a juz ciągle z nich zjeżdża jakos pupą się odpycha no chyba że maluchy jeszcze nie raczkujące i daleko im do tego

u mnie bierze się do raczkowania, siada ładnie z pozycji raczkowania, tylko wykładam go na koc i się rozjeżdża, w całym domu są panele... a któraś pisała, że rehabilitantka stwierdziła, że na kocu dziecko raczkować nie będzie tylko pełzać - potem puzzle włożę do pokoju synka, bo jak siedzi pupą na panelach to trochę chłodno... a jak nie to upchnę na allegro :-p

Co do pampersow kupuje zawsze w promocji;-) za ze zawsze jest promocja na Pampers Baby-Dry wiec takich uzywamy.
Raz kupilam z Aloesem i nie polecam:no:

reklama
Moje 3 grosze w ulubionym wateczku:

wprawdzie bylam 20 min po otwarciu sklepu ale udalo mi sie 6 rzeczy wyhaczyc:tak:Sfotografuje jak sie wypiora bo narazie kreca sie w pralce:-D

Do góry