reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Atsonia ja też nie znam tych wóżków poza tym pierwszym ramatti. Miała go moja koleżanka, wychowała w nim dwójke dzieci, była bardzo zadwolona i teraz na koniec połamała jej się rączka, ale ogólnie powiedziała ze kupiłaby ten wózek jeszcze raz.
Gosia ja gdyby miała mieć jeszcze jedno dziecko (ale to abstrajacja w moim przypadku) napewno wybrałabym slaloma, bez dwóch zdań

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie to że nie jestem z niego zadowolona tylko rozczarowana;-)
oglądałam wiele różnych spacerówek i teraz uważam że tak samo by mi się własnie jeździło wspomnianym zooperem hula. Naprawde to mało znany wózek ale w nośności był tez super:tak:a cena zdecydowanie mniejsza i materiał też super.. po prostu uważam teraz że dużo w Maclarene sie płaci a markę.:-(

A I'coo Pluto to wózek bardzo znany ale za granicą szczególnie chyba Anglia i USA, bo on do nas wszedł dopiero w zeszłym roku;-) tam go bardo zachwalają.

mnie się też podoba - jeśli chodzi o desing...

ivaz, Eve - czy możecie mi wyjaśnić czym różnią się poszczególne maclareny, i który wybrać??

Justyna najbardziej popularne maclareny to xlr i xt
XLR największy z maclarenów, Waga 7,4 kg z dużym z szerokim siedziskiem, to bardzo komfortowa parasolka, w wyposażeniu ma osłonkę na nóżki i dodatkowy dwustronny materacyk, oparcie rozkłada się jedną ręką, można zamontować gondole i fotelik
XT mniejszy i lżejszy, waga 6,8 kg, oparcie rozkłada się dwoma rękami, inie moźna montować gondoili ani fotelika, tylko 2 kolory, to taka trochę mniejsza i uboższa wersja XLR
Jeszcze jest quest, volo, ale to już bardzo małe wózeczki z maleńkimi kółeczkami
Pewnie teraz kupiłabym XT, ale jak kupowałam swojego maca Zośka miała pól roku i chciałam bardziej komfortowy wózek

reklama
justynko, ja się na maklarenach nie znam, bo ja ich nie lubie, chyba za wygląd :zawstydzona/y:

ivaz, co do tego slalona 2010 to piękny jest i kusi kusi, ale pewnie jego cena będzie jak dla mnie zaporowa.

gosia, pluto faktycznie u nas mało znane, ale za oceanem ma bardzo dobre opinie szczególnie jeśli chodzi o wielkość siedziska.

Co do wózka parasolki to ja nie wiem jaki bym teraz kupiła, bo mi się wiele podoba. Wiem że pewnych marek nie trawię (chicco, graco i tym podobny szmelc - z góry przepraszam użytkowniczki takich wózków).

ATsonia, ja bym nie kombinowała i jeśli chcesz fajnego (naprawdę) fajnego trójkołowca kup slaloma. On ma spore siedzisko, Szymonowi napewno będzie w nim wygodnie :tak:

Do góry