reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Wczoraj m.wrocil z roboty wieczorem a ja do niego na wejsciu ze chodz,macamy wozek:-Dmacalismy ten mechanizm,nie tylko nie ma nic ostrego ale tam jest taka zapadka,blokada przed zlozeniem wiec szanse na przyciecie paluszkow sa znikome-no ale sie komus zdarzylo.Ja na pewno nie bede przestawac korzystac ze swojego wozka ;)))))),zreszta nie bardzo ten artykul rozumiem bo na moje oko wyszla wadliwa seria rozprowadzana w Kanadzie przez tego dystrybutora Regal cos tam i ze mozna sie zglaszac po jakis "zestaw" zeby zablokowac ten niebezpieczny mechanizm.Ja nie mam wozka z Kanady...co?:-D

reklama
Saro niedawno była tak akcja z maclarenem, puśc to mimo uszu, owszem przycięcie paluszków może się zdarzyć, ale chyba nie bedziesz składała wózka z dzieckiem w środku. To może się zdarzyć we wszystkich składanych wózkach, jesli rodzic nie uwaza, więc radze olej sprawę.

Ivaz-wiem,wiem ale wczoraj troche spanikowalam bo my ten wozek mamy w pokoju wiec Julita ma latwy do niego dostep.Macalismy go jednak z mezem i ten mechanizm wyglada najnormalniej w swiecie.M.mnie nawet wczoraj troche wysmial,ze tak sie przejelam:-D

Mojego kolegi córka ostatnio wpakowała się do wózka dla lalek,ona ma cos ponad 3 latka może 4 i wózek się złożył,paluszki wprawdzie sa na miejscu ale całe 8 sine i spuchnięte,ocalały kciuki

Saro my też naszego maclarena macaliśmy, mąż jako inżynier stwierdził ze wózek jest ok, a palce to i w drzwich można przyciąć jak się nie uważa.
A ja znów szaleje z zakupami na allegro:
SPODNIE NEXT ANIMALS BLUZECZKA M NA 1-1,5 R (897214408) - Aukcje internetowe Allegro
Next ANIMALS SPÓDNICZKA GEORGE BLUZECZKA 1-1,5 R (897134335) - Aukcje internetowe Allegro
Next BLUZECZKA OKAIDI spodnie RYBACZKI 12-18 m (897109646) - Aukcje internetowe Allegro
Ja jednak wole kupować rzeczy pojedynczo jak w paczkach, bo mogę sobie wybrać co mi się podoba, a w tych paczkach to zazwyczaj kolor różówy króluję, a jak wiecie ja nie przepadam za różem,(no fuksja jeszcze ujdzie), choć kilka ciuszków w Zoski szafie znajde. Pewnie jak Zocha pójdzie do przedszkola to już na bank róż bedzie głównym kolorem jej szafy, ale dopóki moge ograniczam garderobę Zoski w tym kolorze:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja na kolory nie jestem wrażliwa i róż dla dziewczynki jak najbardziej mi odpwiada. W paczkach, które do tej pory licytowalam podobały mi się wszystkie ubranka. Ja jestem tak trochę leniwa, bo mi się nie chce wyszukiwać jak ivaz. Lubię mieć wszystko w jednym miejscu :-D

Eve, ale w tej twojej ostatniej paczce akurat różu nie było tak dużo, mnie się bardzo podobały ubranka w niej, wszystkie były sliczne, a kilka różowych jest do przełknięcia, w końcu mamy dziewczynki;-)
Czapeczka z jelonkiem (na pierwszym zdjęciu) to by mi się przydała, bo Zośka ma całą serię z jelonkiem sukienkę, spodenki, sweterek i bluzeczkę.
Ale w sumie chyba finansowo lepiej wychodzi kupić paczkę, jednak taniej wychodzą ubranka za sztukę no i jeden koszt przesyłki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz-super ciuszki:tak:
Edis-ale smieszne te bodziaki:-DMusialabym rzucac moneta na ktore sie zdecydowac bo wszystkie sa super ale chyba"szef piaskownicy" mnie najbardziej rozbawil:-D

reklama
Do góry