reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Julita ma tez troche butow-aktualnie 6 par + skarpetkobuty (nie ma na foto).
Buciki mamy z mothrcare,befado,george i adams.najdluzej trzymaja jej sie na nogach te balerinki a najfajniejsze sa kozaczki:tak:sandalki sprzedajemy bo juz za male (rozmiar 19).Nosi buty od 19 do 20,5.Stope ma duza,a miala takie malusienskie stopki kiedys...No tylko 1 problem-wszystko sciaga maniakalnie z nozek,rowniez skarpetki:baffled::-D

Załączniki

• buty.JPG
    buty.JPG
    38,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Dzis przyszedl czytnik kart wiec zarzuce was troche fotkami ostatnich podarunkow dla Julity (od przyjaciolek i mojej mamy)oraz zakupami (allegro i lumpek;-)).No mam tu zaleglosci na tym watku!:-D
Od razu zaznaczam ze kostiumy kapielowe juz kiedys pokazywalam,ale jakos jej nie zalozylam w koncu rok temu,wiec jak znalazlam je w szafce to sie ucieszylam,bedzie plazowiczka;-):-D

Załączniki

• k1.JPG
    k1.JPG
    30,7 KB · Wyświetleń: 38
  • k2.JPG
    k2.JPG
    25 KB · Wyświetleń: 40
  • k3.JPG
    k3.JPG
    32,6 KB · Wyświetleń: 39
  • k4.JPG
    k4.JPG
    22 KB · Wyświetleń: 43
  • k6.JPG
    k6.JPG
    27,1 KB · Wyświetleń: 40
  • k5.JPG
    k5.JPG
    30,8 KB · Wyświetleń: 43
  • k7.JPG
    k7.JPG
    23,2 KB · Wyświetleń: 38
  • k8.JPG
    k8.JPG
    25,1 KB · Wyświetleń: 37
  • k9.JPG
    k9.JPG
    29,8 KB · Wyświetleń: 37
Sara- super rzeczy nafajniejszy ten kozuszek:tak: I koszulki ładne ja musze poszukac w lumpie bo malo dostalam po innych dzieciakach.
Jeju a my mamy jakies 10 kurtek i 4 kombinezony- serio!!:szok: A to dostalismy po innych dzieciakacj, ja tez wczesniej kupilam bo nie wiedzialam ze dostaniemy a potem nagle zaczely sie wizyty rodiznki i kazdy jak na zlosc kurtke kupowal:no: a tesciowa kupila 2 kombinezony- nie wiem po co az dwa, no w kazdym razie nie miala ani razu na sobie:sorry2:
W temacie butow- myslalam wlasnie zeby posuzkac jakis kozaczkow na wiosne, mysle ze powoli juz Majka bedzie chodzic. Ale mam wlasnie porblem z rozmiarem- mloda to ma w ogole płetwe nie stope, ma to niestety chyba po mnie ( ja mam r.42 :baffled:) teraz ma takie kozaczki zimowe z h&m i one maja rozmiar 20-21. A takie jakies kapciuszki mamy to jest rozmiar 2lata. I wez tu czlowieku badz madry nie wiem ile jej ta stopa urosnie do wiosny. Ze 22 bedzie miec??:confused::confused:

a ja jutro jadę z Kubą na ferie do Anglii i liczę na udane zakupy, my nie kupujemy używanych ciuszków, bo chcemy aby te nowe, które kupujemy posłużyły jeszcze jednemu dziecku, naszemu albo brata ;-) a poza tym w Anglii nowe ciuszki są bardzo tanie nawet te firmowe :-p ale zdarza się, że kupuję jakieś zabawki na allegro używane, zawsze to taniej, a zależy mi żeby były w polskiej wersji językowej żeby się Kuba uczył mówić najpierw po polsku, a później może uczyć się innych języków ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry