reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ivaz nieźle :-D:-D:-D

ewelcia - myślałam ze planujesz je kupić jak pojedziecie na miesiąc do Polski ;-)

reklama
Ivaz-:-D

To co napisalam przenosze na inny watek,bo cos mi sie pomerdalo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwona te książeczki piankowe sa idealne do jedzenia, Zuzka je gryzie non stop i się nie niszczą, chociaz obrazek trochę schodzi:-p ale pianka nie kruszy się nie wygina...

Ivaz a Zuzka lubi Pawła i Gawła, ptasie radio i inne wierszyki ale... małpy w kąpieli nie lubi. wyrzuca książeczkę. ale u nas to bardziej oglądanie obrazków choć czytam jej i ona słucha.ale nie daje rady do końca wierszyka albo jak słucha to musi mieć cos w rączkach - najlepiej inna książeczkę:sorry: Zuzia lubi serię z buchmana np. kotek a psik czy biedronka Zuzia:-p

a ja myśłąłam, ze się mi pomyliło:) ja Ci tu odpisuję a tu mi się twój post w innym wątku pojawia:):):)

Sara - no to chyba jednak mix macie w domu:-p

A ja jestem happy bo w poniedziałek wyłowiłam to:
Zobacz załącznik 206873
7 par letnich spodenek
4 koszulki
1 bluza na teraz
2 pary rajstop
2 pary rekawiczek
2 piżamki śpiworkowe na teraz
KURTKA rewelacyjna bardzo ciepła - mały już nie miał więc idealnie sie trafiło
4 bluzy i jedne spodenki na potem

Wszystko w stanie bardzo dobrym, niektóre nowe i firmowe
Zobacz załącznik 206874
a wszystko to za 19,80 zł!!!! :-):-):-)

Iśku fajne te koszulki do spania z gumką na dole,miałam takie dla Marysi.Są rewelacyjne,ale juz za małe i wystawiłam na allegro.Ale nikt nie licytuje , u nas jest to chyba mało znane.

reklama
Dla dziewczyn które chłopców mają - mam oryginalny dresik Adidasa ale na 86 cm i na synka koleżanki za mały. Zdjęcia mogę podełać.

Justyna - jestem ciekawa co kupisz:-)

Do góry