reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
A ja cały wczorajszy wieczór spędziłam przy allegro bo kończyły mi się aukcje z ubrankami po Marysi.Ze sprzedanych rzeczy mam prawie 800 zł.:-)Nie wszystko się sprzedało a cześć aukcji kończy się dzisiaj więc moze jeszcze parę złotych będzie.Z tego co się nie sprzeda +to czego jeszcze nie wystawiłam, zrobię zestaw.Zestawy się chyba tez całkiem dobrze sprzedaja(mam nadzieję).

Ja wszystkie rzeczy oddaje koleżankom (te bardziej wytrzymałe i w dobrym stanie) i nic nie sprzedaję, nie przyszło mi do głowy że taką kwotę można wyciągnąć z rzeczy po Hanusi:szok:
W kontekscie wózków: ja mam po starszej córce parasolkę peg perego pliko 3. Jak ktoś potrzebuje dużą komfortową porasolkę to polecam. Jest bardzo wygodna, zabudowana dobrze (pod kątem wiatrów i zimy), chyba największa z parasolek na rynku więc posłuży długo. W tym sklepie droga dosyć http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=631&<osCsid>

Ostatnia edycja:
mi się już żadne inne wózki nie podobają... tylko zooper... czasem się tak ma że jak coś w padnie w oko to nic innego się nie wybierze :) może w weekend pojedziemy oglądnąć go :)

reklama
KasiaBS ja też wszystko oddawałam za darmo,ale raz wystawiłam zestaw po starszej córce i sprzedał sie za 600zł więc stwierdziłam że większość ubrań będe sprzedawać, w końcu ja ich nie dostałam tylko dużo za nie płaciłam.Tym bardziej że kupuje same firmowe rzeczy ,które sa drogie.Mam już naszykowane zestawy po starszych dzieciach i muszę je wystawić.Powiedzcie mi tylko jeśli wiecie ,jak jak dodać dużo zdjec na allegro.Kiedyś mój m dodał przez fotosika ale tam dośc dużo trzeba za to zapłacić.Jest jakiś inny sposób zeby dodać wiele zdjeć za darmo?

Do góry