reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona-piekny utarg:tak:Ja mialam b."plodny" grudzien,ale to dlatego ze sprzedalismy m.in.porcelane Rosenthal ktora byla nam na kij potrzebna,zwlaszcza ze przy Julicie nie bylaby dlugo cala...:-pA zaczelam od rzeczy slubnych i ciazowych,potem rzeczy po Julicie i z lumpka a aktualnie dzieciece ciuszki slabo mi schodza za to te z mojej szafy rewelacyjnie.Mam duzo markowych ciuchow albo za malych,albo takich ktore mi sie znudzily.Zdecydowanie wole wymienic garderobe na cos nowego-bywaja tez nietrafione rzeczy ktore po kupieniu znow wystawiam bo mi nie pasuje cos...Ostatnio wybralam sie w miniowce-bombce i...nie moglam wsiasc do tramwaju bez podwiniecia jej do gory.Wiedzialam ze bombki hamuja ruch nog (zwlaszcza miniowki)ale zeby az tak?Sama sie z siebie smialam ze prawie tylek pokazalam wsiadajac do tramwaju:-D

Sentymentow co do ubranek raczej nie mam-sprzedaje.Oddac w sumie nie mam komu-bo nie kazdy toleruje uzywane rzeczy,co i dla mnie lepiej:)

reklama
Sara , teraz muszę wystawić ubrania po Julce,ale już od 3 tyg. się do tego zabieram,a ubrania leżą na podłodze(taka górka):tak:i czekaja aż zrobię zdjęcia.To samo ,z resztą ubrań zamałych na Marysię.

Wiecie co,o allegrowych interesach to...lepiej gadac gdzie indziej.
Duzo osob podczytuje to forum-wiem bo widze np po mailach nie-marcówek odnosnie cybexa:wściekła/y:A wogole to mam skrzynke w 92% pelna-rozumiem ze musze pokasowac maile by sie oproznila czy to sie samo jak dojdzie do 100% oproznia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro bo wystarczy wpisać w google "cybex" i wyskakuje link do bb, z racji,. że o nim rozmawiamy, i wtedy łatwo zidentyfikować, że pani x kupiła ten i ten wózek

dziewczyny czy w H&M sa jakies fajne kurtki na wiosne przejsciowki.... nie za cienkie...nie mam pojecia co w sklepach od miesicy nie bylam...a musze mlodemu kupic kurte bo z zimowej mi wyrosl...na allegro niestety narazie nic ciekawego...

nie wiem o co chodzi z cybexem ....my kupilismy starszakowi i jak narazie sprawdza sie fajny fotelik od 15 kilo do chyba 36 ....

byłam w H&M jakieś półtora tygodnia temu i nic nie było ciekawego, dziś też idę, bo również potrzebujemy kurteczki, ale za to w Reserved widziałam ładne kurteczki cienkie na podszewce, ale bez kapturka, a chyba wolałabym z kapturkiem :cool: na allegro znalazłam jedną kurtkę, ma odpinaną podszewkę, więc może być grubsza albo cieńsza, ale muszę jeszcze pochodzić po sklepach :) http://allegro.pl/item925966565_nowa_kurtka_2w1_wiosna_lato_jesien_mariquita_92.html

Ostatnia edycja:
ja chciałam kupic parke na polarku swietna kurtka jak dla mnie....ale inna tez nie pogardze byle byla praktyczna
co do kapturka musi byc odpinany bo w foteliku nie wygodnie z kapturem ...

Magdalenka-ahaaa,ale to nie ma innych for gdzie o tych wozkach gadaja tylko zaraz nasze?:-DTo bede pisac ze mam wozek C.:tak:hehe

Ja szukalam ostatnio na allegro plaszczyka wiosenno-jesiennego dla Julity i w efekcie kupilam...sobie bo byla gigantyczna przecena (wiadomo,wiosna a zaraz lato):zawstydzona/y:Nic ciekawego za bardzo na allegro nie ma,wszystko na jedno kopyto-i albo rozowe albo czerwone a juz takie okrycia wierzchnie miala.Wpadly mi w oko plaszczyki w kratke (no jak mama w krate to i corka czemu nie,byloby cos innego:-p):
HIT!! PŁASZCZYK W MODNĄ KRATKĘ ŻÓŁTY 80 CM (936865484) - Aukcje
internetowe Allegro

http://www.allegro.pl/item937311296_wiosna_nowa_kolekcja_modny_plaszczyk_86_cm.html

http://www.allegro.pl/item937430240_hit_hello_kitty_dwustronna_kurtka_z_kapturem_80_cm.html

sa tez inne-w paski,turkusowe,rozowe i rozne rozmiary.Takze ma kurtki.Ogolnie ma fajne bo nietypowe rzeczy-takie "mlodziezowe" i inne niz reszta sprzedawcow.

ale przekonana narazie nie jestem,te guziki dziwne;-)jedna z moich "dziewczyn" napisala mi ze super i ze jak ja nie kupie to ona kupi dla Juli-prosze bardzo...:-D:-D:-DPoza tym u nas jest szybkie przejscie z zimy na lato z pominieciem wiosny no nie?

aaa-zapomnialabym napisac to dopisuje-kumpela wyczaila na NK rowerek Julity,chciala namiary do sprzedawcy i wlasnie dostałam HISTERYCZNEGO maila ze tych rowerkow juz nie ma i ze sprzedawca jej odpisal ze tak schodza ze beda dopiero...w połowie KWIETNIA.Takze trzeba czekac,no ale sa tez inne rowerki prawda?Nic jej nie poradze przeciez.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry