reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz no prosze jaka ja niedoinformowana...ale z ta barierka to chyba przy tym malym nie ma sensu...moj jeszcze spi na spacerze..zreszta na niego tak powietrze dziala ze sasypia....ale zaczal chodzic sam wiec pewnie teraz mniej bedziemy jezdzic a wiecej chodzic....

łóżko pietrowe super sama zastanawialam sie nad takim, ale narazie mamy przewygodne wielkie wyro u chłopakow w pokoju i szkoda mi sie go pozbyc...obaj beda sie miescic spokojnie wiec narazie taki zakup odlozony...

w sobote jade z siostra na łowy wiosennych ubranek...zobaczymy czy cos znajdziemy....

o...ja mam szarego ale dostałam od szwagra z Anglii wiec gratis...nie chce wiedzieć ile kosztował...
już pisałam ze w szoku byłam ze on tak dobrze się prowadzi..... wcześniej byłam przeciwniczka jego teraz uważam ze nie jest taki zły...chociaż ja wole jak dziecko ma więcej miejsca w wózku....i poręcz....
Tutaj w IE jak ogladalam maclareny ale nie wiem jaki model,ale kolor byl szary to kosztowal 250e to bylo ponad rok temu...teraz nie jestem w temacie,ale kolezanka jest w ciazy to pewni znow zacznie sie chodzenie po sklepach....

dzięki dziewczynki, miałam wenę po prostu hehehe :-D

maniulko mówisz masz;-) - na razie tyle:

10 zębów się wybiło
zgrzytam nimi że aż miło

W buzi lśni zębów połowa
Drugą sobie w dziąsłach chowam

10 pereł lśni w mej buzi
schrupię sobie chrupek tuzin

Mam już dziesiątego zęba
Cieszy mi się cała gęba

;-):-):-):-)
Isku super.....jestem pod wrazeniem...

A dla nas cos wymyslisz/ulozysz?
Szymon ma dwa zabki-tak dla przypomnienia...

Super jest to lozko pietrowe....napewno bedzie dlugo sluzylo bo widac ze solidnie wykonane..

Dla Ewelci :-)

Już dwa zęby w buzi noszę
Ciastka dawać mi poproszę!

Mam dwa zęby – jestem gość!
Schrupię nimi każdą kość!!

Dwa zębole w paszczy świecą
W domu wszędzie wióry lecą!

Dwa zębole wreszcie mam
Chrupać ciastka radę dam!

Informować się Wam śpieszę
Już się dwoma kłami cieszę

Do niektórych można wstawiać inne liczby przybywających zębów;-)

Jadźka łózko super ale to chyba strasznie szybki zakup, kiedy zamierzacie Sebastiana przenieść do tego łóżka ??
No troche szybki ale musieliśmy kupić łóżko bo robiliśmy totalny remont w pokoju i wywaliliśmy sofe na kturej spał seweryn do naszego pokoju bo za mało miejsca było ibidule niemiał gdzie spać więc trzeba było kupić łóżko i zdecydowaliśmy się na piętrowe żeby dwa razy nie kupować one w sumie rozkłada się na dwa osobne ale Seweryn straznie chciał spać na góże to niech śpi

reklama
Do góry