Gosia wg mnie najlepsze są na rzep, łatwo i szybko można włożyć i zdjąć, najlepiej je wyregulować. Przynajmniej u nas najlepiej się sprawdzają, bo Zośka jest szybkim bilem i wszystko co się długo zakłada nie zdaje egzaminu. Zeby jej załozyć pajaca do spania muszą byc dwie osoby jedna nie daje rady więc takie buty na zapiecia sa nie dla nas, za dużo ceregieli z zapinaniem.
Ja tez dzisiaj chodziłam za butami dla Zochy ale do chrztu i jednak zdecydowałam się na balerinki, po obejrzeniu tych sandałek w ecco wydały mi się za masywne, za mało delikatne i chyba też nie były białe ale to była taka "złamana biel", a balerinki kupiłam w Zarze białe, całe ze miękkiej skórki, sliczne i delikatne, i o dziwo rozm 21, bo 20 były za małe. Oprócz tego kupiłam biały kapelusik, białe skarpetki z falbanką, białe bodziaki na ramiączkach pod sukienkę, 2 bluzeczki, 1 tunikę i jeszcze jeden kapelusik i uwaga różowy.
Nie mogę tylko znaleźć białych cienkich i gładkich rajstopek, wszystkie co oglądałam były z wzorem, może kupię w sklepie z ubrankami do chrztu bo i tak musże się tam udac po swiecę i szatkę