reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a znalazłam jeszcze taniej Kiddieland WARSZTAT MUZYCZNY KI41103 Łódź (1036946511) - Aukcje internetowe Allegro ;p i od razu kupiłam, bo zanim przyjdzie to akurat pierwszy będzie, jeszcze chcę kupić, Arkę Noego, cymbałki, kredki, tylko muszę najpierw poupychać te zabawki które już mamy ;p

super ten warsztat...

My tez mamy,ale troche inny,Szym jest kiepsko nim zainteresowany...zreszta jak kazda inna zabawka:cool2:...

MArlena tunika fajna:tak:

My wczoraj kupilismy mlodemu sandalki z clarksa i takie buty kryte z wywietrznikami na gorze-wiecie o co chodzi;-):-D.....sandalki sa niebieskie a te buciki brazowe z niebieskim chyba-fajne....na promocje trafilam hehe jak zwykle ... po polowie ceny placilam...a i m mu wzial tez koszulke z tygrysem:-D:-D

reklama
Ivaz spodnie bomba, jak już wspominałam wcześniej spodnie ze ściągaczem na dole są dla mnie full wypas :D dziecko wygląda w nich super

ivaz, do mnie dzisiaj dotra bo dopiero w piątek zamawiałam, bo kolezanka jeszcze chciala dla swojej córki. Dobrze, ze fajne, bo nie wiedziałam czy warto :tak: te dzinsowe spodenki bardzo fajne.

Dziewczyny, kupilam wczoraj Adzie kapcie z Befado rozm 20 i mama moja kupila takie same, a ja zgubiłam paragon. tu sa takie same ale moje sa fioletowe Buciki Befado NOWOŚĆ rozmiar 26 wygodne (1047600831) - Aukcje internetowe Allegro. Gdyby któraś chciala dla swojej dziewczynki, proszę dać znać, nie potrzebuję dwóch takich sam par.

Ostatnia edycja:
ivaz spodnie super,też je oglądałam i chciałam kupić ale Marysia ma tak dużo ubrań że sobie je odpuściłam i teraz nic nie kupuje.Sandałki też fajne ,białe będą do wszystkiego pasować.

Ivaz bardzo fajne te spodenki,tutaj w Norwegi w sklepach jest sporo spodni własnie z tymi gumkami na dole albo ze sciągaczami w zeszłym roku juz ich było sporo taka moda,chciałam ostatnio kupić sobie klasyczne dżinsy a wszedzie pełno tych z przymierzałam ale wyglądam w nich śmiesznie:-D:-D:-D
Ivaz sandałki śliczne:tak:
Ewelcia niema jak trafić na fajna promocję :tak:
Eve super te kapcie i super zapięcie jak dla mnie mała własnie ciągle rozpina mi rzepy i sciąga kapciuchy :eek:
Marlena tuniczka śliczna:-)

A ja musze cos tym moim dzieciakom kupić na dzień dziecka,Maciej już mi przypomina żebym czasem nie zapomniała :-Da ja mam całkowity brak pomysłów:cool:

a ja kupiłam dziś cymbałki i układankę drewnianą dla Kuby, a dla siebie baleriny chwalić zdjęciami się nie będę, bo cymbałki każdy widział, układanki też, a baleriny zwykłe czarne z kokardą :D

reklama
Do góry