reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ivaz a w poprzednim mc nie mogła Zosia nóżek trzymać na tej podstawce? na żywo nie porównywałam tych wózków, ale chyba nie wiele się różnią? Zosia wybredna już od początku ;p wie czego chce dziewczyna :)

agnesiaa tamten maclaren to naprawde bardzo duzo parasolka jest wyższy, cięższy, ma głębsze siedzisko, nóżki jej zwisały jak schowałam podnóżek i niedostawała jeszcze stopami do tego gumoweg, który jest miedzy przednimi kołami a w tym małym stawia sobie nózki na tym gumowym podnóżku, bo on nie ma tego wysuwanego podnóżka i jest sporo niższy, wg mnie tamten dla dziecka jest duzo bardziej komfortowy bo rozkłada się na płasko, jest bardzie osłonięty, ma olbrzymia bude z filtrami UV, regulowany podnóżek, ale wg mojego dziecko mały jej bardziej przypadł go gustu, a jezeli chodzi o prowadzenie to mi się lżej prowadzi ten mniejszy wózek, ale to logiczne bo wózek jest sporo lżejszy

Zoska po raz kolejny pokazała że jest niesamowita:-Dkto by się spodziewał że jej się wózeczek spodoba :-D
a teraz wstawię obiecane zdjęcia
Stoliczek zabaw taki na balkon
Fotelik Martynkowy
I wczorajsze zakupy,kurteczka przeciwdeszczowa i płaszczyk była fajna przecena więc kupiłam :-pmąz oczywiscie mówił a po co,ona tyle ma e tam chłopy sie nie znają,szkoda tylko ze w zasadzie nie kupilismy tego co chcielismy wszędzie szukamy takiej sztucznej trawy na balkon ale w tym Burakowie czyt.Norwegi chyba nie wiedza co to jest a chciałam położyć na balkon bo patrzec nie mogę na ten beton

Ostatnia edycja:
Maniulka a powiedz gdzie kupiłaś ten stoliczek ja tez taki chce, fotel tez super ale pewnie niedostępny w Polszy, własnie czegos takiego szukam???
Płaszczyk boski!!!!

Ivaz no tak wszystko kupione tu,stoliczke tez mi bardzo się spodobał zwłaszcza że tutaj nie mam ogródka,jest plac zabaw ale kawałek drogi i niema tam piasku tylko żwir,ten piasek mąz wczoraj przywiózł z plaży,bo tu dostac piasek to wielka sztuka.Ivaz w zestawie były jeszcze zabawki łopatka,grabki,konewka,młynek,dwie foremki,sitko,wiadereczko,jak już pisałam wczesniej mozna do jednej przegrody wlać wodę a w zasadzie do dwóch mają odpływ,fajne nie duże dałam za to 250nok czyli około 125 zł a fotelik z Jyska.
Płaszczyk jest na 86 Marti nosi 74-80 w sumie już bardziej 80 myslę że na cieplejsze jesienne dni będzie juz na nią dobry :tak:

reklama
Do góry