reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ten britax z linka jest 4 kolowy, widzialam 3 kolowego i w sumie sa identyczne poza kolami oczywiscie ;]

chcialabym takiego cosatto http://www.amazon.co.uk/Cosatto-6477-Yo-Stroller-Wave/dp/B002UXQEPK/ref=pd_sim_sbs_by_7
ale nie moge znalezc do niego ani opinni ani wymiarow, a nie wiem czy bedzie akurat taki model w sklepie zeby sie przymierzyc :/

ten tez mi sie bardzo podoba ale ma podwojne kola, w sumie moze to przezyje jak znajde dobre opinie ;] http://www.amazon.co.uk/Cosatto-i-Spin-Stroller-24-7/dp/B0030TZVBG/ref=pd_sim_sbs_by_3

Ostatnia edycja:
reklama
Ze znalezieniem tych wozków w sklepie może być problem, nie jest to u nas zbut popularna firma, a juz napewno nie te dwa modele które podałas w linku. Ja osobiście nie widziałam ich na żywo i nie znam opinii, ale może na gazetowym coś znajdziesz na ich temat.

Eve ja akurat w anglii jestem wiec nie powinno byc chyba problemu ze znalezieniem tych wozkow w sklepie, w sumie to teraz to juz wybieram pomiedzy 3 wozkami:
Britax b-mobile 4 Britax B-Mobile 4 Four-Wheeler Lightweight Stroller (Auora Green): Amazon.co.uk: Baby
Cosatto Yo Cosatto Yo Stroller - Wave: Amazon.co.uk: Baby
Cosatto i-spin Cosatto i-Spin Stroller - 24/7: Amazon.co.uk: Baby

tylko wlasnie na polskich stronach ciezko znalezc opinie do tych wozkow, a u nas jednak drogi bardziej diurawe i mnostwo podjazdow, schodow, tu tego nie ma wiec ludziom kazdy wozek sie moze dobrze prowadzic ;]

do Yo nie moge znalezc wymiarow :/ britax najlzejszy, i-spin najbardziej mi sie wizualnie podoba, ale jest najciezszy, britax nie sklada sie w parasolke, tak wiec po srodku wypada na Yo ale nie znam wymiarow siedziska :D a maclaren xlr tez chyba jest ciezko kolo 9kg? i dobrze sie jezdzi wiec nie wiem, moze ten i-spin tez bylby niezly mimo wagi ;| teraz jeszcze mysle nad i'coo pluto i hauck malibu... ehhh za duzy wybor a idealu brak :D

Ostatnia edycja:
Przyszedł mój organizer do wózka - jest super, solidnie wykonany, my mamy różowy i pasuje jak ulał. Polecam zainteresowanym :tak: Zdjęcia później.

Ostatnia edycja:
Eve a Ty kupilas nowego czy uzywanego maclarena? troche nie jestem na bierzaco ;p ja tu widzialam XT w promocji nowego za około 800zl i uzywanego XLR za ok.580zl (kupionego w marcu tego roku, wiec uzywany krotko ;]) i zastnawiam sie czy warto kupic XT badz uzywanego XLR czy jesli juz decydowac sie na maca to na nowego ;|

ogolnie z m zdecydowalismy ze w polce kupimy Peg Perego Si, ale te maclareny tez mi sie podobaja, a ze nie zdecydowana jestem najbardziej ze wszystkich to wciaz sie zastanawiam :)

organizer swietny na pewno sie zaopatrze jak juz bedziemy miec nowy wozio ;]

a wiecie co mnie zaskoczylo, wiozlam wczoraj 3,5 letnia dziewczynke w Coneco flash i wiecie jak ten wozek sie dobrze prowdzi :D nie moglam uwierzyc ;p moze dlatego ze ja kordupel jestem a on ma nisko raczki, ale i tak lekko sie prowadzilo ;]

Ostatnia edycja:
agniesia - kupiłam nowego, bo miałam fają okazję :tak: Wózek polecam, a jesli chcesz coś ciut większego z fajną budką to polecam xt, raczej tego największego bym już nie kupila. Co do pp - to ja nie lubię tej firmy jakoś. Podobał mi się ten si w necie ale na żywo to już żadnych rewelacji.

Agnesiaa im mniejszy wóżek tym lżej sie prowadzi, łatwiej go podbić przy cięższym dziecku, ja bym teraz kupiła questa lub triumpha zadnego z techno. A co do naciąganej budki, to ja w swoim xlr ani razu nie skorzystałam z tego dobrodziejstwa, nie widziałam potrzeby, a folie przeciw deszczowa to mam jeszcze oryginalnie zapakowaną.
Skłaniam się do jego sprzedaży, w sumie wózek mało używany bo dużo częściej używałam slaloma, całą zimę stał złożony w domu, brałam go tylko na wypady po sklepach, wygląda jak nówka sztuka zastanawiam się za ile go opchnąć,kupiony był za 1600zł, jest jeszcze na gwarancji i zarejestrowany jest na stronie angielskiej na dożywotnią, jak myślicie za 1000 się uda?? Ja wiem ze w Angli jest taniej, ale i nowe są tańsze.
Eve zarejestrowałaś swojego???

reklama
ivaz, własnie jeszcze nie zarejestrowałam, nie wiem czy nie bedę miec problemów bo ja nie znam na tyle angielskiego :baffled:

Cena jak dla mnie ok za tego twojego techniaka :tak:

Własnie , co powiesz o moim organizerku??

Do góry