reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

najlepiej jest zmierzyc obie nozki, bo moze jedna byc dluzsza od drugiej, ja buty kupuje o 1cm wieksze, jak sie przymierzy buta to widac czy podbicie nie jest za niskie lub wysokie, bo mam teraz dwie pary butow, kazda po 15cm wkladka a jedne lataja Kubie na nodze bo sa za szerokie mimo ze maja wkladke dolozona

edit
za duzo siedze przed kompem... znalazlam sliczne buciki, musze tylko dotrzec do domu i udezyc do ecco :D

ecco.com - Polska: Dziecięce > Niemowlęce > MIMIC
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/infants/73071/56113/detail.do
ecco.com - Polska: Dziecięce > Niemowlęce > MIMIC
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/infants/73101/56110/detail.do

mam nadzieje ze dostne ktores, najbardziej te dwie pierwsze pary mi sie podobaja, a Ecco w Szczecinie to tylko w Galaxy jest?

Ostatnia edycja:
reklama
ewelcia-:-D
Moi rodzice chceili miec swoj wozek-kupilismy wiec graco (mama sobie upatrzyla).
Potem tesciowie tez wspomnieli ze moze i u nich moglby jakis byc-wiec im dalismy ten wielki.Cybex na zime i do zlobka nie bardzo-bo to delikatny wozek i by sie "zajechal"(mam 20 min pieszo po niezlych wybojach)a ja chce i 2 dzidzie w nim wozic wiec namowilam meza na wozek "zlobkowy" dla nas-a ze zawsze podobaly mi sie inglesiny espresso (bo to podobne do arii oh na ktora kiedys mialam chrapke,tylko ze na forach ludzie pisali ze tak mala ze dziecko 6 mies sie nie miesci-co jest absolutna nieprawda) i wreszcie udalo mi sie ja zobaczyc na zywo to postanowilam ze bedzie inglesinka.No i ulpatrzylam aukcje za smieszna cene-wozek mam w stanie db+/bdb- za male pieniazki
inglesina espresso (1111852190) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze zeby bylo smieszniej okazalo sie ze buda w inglesinie ladnie sie naciaga,wiec mam wozek zlobkowy i na zime "do zajechania" bez zalu i "reprezentacyjny" cybex,ktory zostanie ze mna chyba do chwili az sie sam rozpadnie bo ja chce go dla 2 dziecka.Z obu wozeczkow ktore sa ze mna jestm b.zadowolona.Mezowi inglesina nie podchodzi bo ma za nisko raczke.Ogolnie ze wszystkich 4 cybexa kocham a pozostale 3 b.lubie:-DCybexa uzywam na codzien-place zabaw,parki,sklepy,hipermarkety a inglesine przeznaczylam jako roboczy wozek zlobkowy+zima.
Spadaaaaam bo nie mammmm bardzo czasu:(Musze leciec po pampersy 5-9 kg dla malej kasi bo ja odwiedzamy.Buzik:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnesia ja wczoraj pojechałam do Auchan po sandały dla Julki do Bartka i okazało sie że tam kawałek dalej jest sklep ecco,wiekszy niż w galaxy i mają większy wybór.Do tego mają tam też primigi,naturino i geox.Bardzo fajny sklep.

o Iwona super ze mowisz, bo ja wole jezdzic do Auchana niz do Galaxy, mniej ludzi i blizej mam ;p jak maja taki wybor to pewnie znow nie bede sie mogla zdecydowac na jedne buty ;p

Sara fajna ta Inglesina i faktycznie za male pieniadze:)
Powiadasz ze cybexa kochasz hehe:)
ja tam jakos nie przywiazuje wagi to martwych rzeczy....,nie zako****e sie hehehhe

hej

Byłam dzisiaj na maratonie zakupowym....dla chłopaków ubrania oczywiście... najmniejszemu to kupiłam w C&A dresiki po 35 zeta bawełniane i bluza 5-10-15 za 24 zeta....i to chyba z nowej kolekcji....dobrze ze do H&M na koncu poszlam bo tam juz takich fajnych rzeczy nie bylo....a te kurtki parki sa masakryczne w tym roku....musze poszukac na allgro porzadniejszej....
sobie jak zwykle juz nic nie kupilam bo kasy braklo....

Załączniki

• DSC01458.jpg
    DSC01458.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC01459.jpg
    DSC01459.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Iwonka,Myfka-swietne zakupy:)

Ja tylko wpadam z fotami fotelika.W aucie jest od...dzis a my juz nim zrobilismy 50 km.Jestesmy bardzo zadowoleni z zakupu,fotel jest na tyle gleboki i ma konkretna obudowe glowy,ze az mialam mysli czy juli zechce w nim siedziec taka opancerzona.Nie tylko siedziala spokojnie,ale te zaglowki z 2 bokow chyba tlumia halas bo zasniecie zajelo jej jakies 5 min.Z wkladka redukcyjna jest...taki w sam raz.Nawet zaglowek wyciagnelismy na 2 stopien (sa 3 stopnie),po prostu dlatego ze panna dosc wysoka jest.Pozycja spoczynkowa jest OK a glowka nie leci,bo dziecko opiera ja na ktorym z tych bocznych zaglowkow.No i co waze-Julita sie w nim wogole nie spocila,to b.duzy plus.A do tego bezpieczny,co wiecej chciec.Conecio zenitha zamontowalismy u mamy w aucie z sentymentem,lubilam go bardzo,chociaz mial 1 rzecz ktora mnie troche irytowala-Juli w te wieksze upaly wysiadala z niego cala mokra:/Zmykam kochane bo obiecalam mezowi ciasto dzis upiec no i na jutro znow sie szykujemy na dzialke,trzeba walowke przyszykowac.PS.buzia Juli na foto ubrudzona wisniami :D maly zarlok lubi kwasne po tacie ;)

Załączniki

• fotel1.jpg
    fotel1.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 60
  • fotel2.jpg
    fotel2.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 65
  • fotel3.jpg
    fotel3.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 58
Do góry