reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
dobrze,ze Was czytam :) mialam kupic rajstopki nexta bo bardzo podobały mi sie te w paski, które pokazywalscie w kompletach z jeżykiem. nie wiecie gdzie takie tęczowe rajstopki moge kupić?

my mamy kombinezon z hm i kurtka jest troszeczke przyduza ale jak kupilam samą kurtkę puchowa hm to mała sie topila i ja sprzedałam za 46 zl.Nadmieniam,ze kupiłam ja za 25zł ;)

ivaz- te nasze cudne kurteczki next taki mają krój dopasowany i dlatego takie mniejsze :)

my też chodzimy w 86 lub 12-18mcy :)

powoli rozglądam sie za sukienką na świeta dla małej i nie wiem bo rok temu kupiłam srebna hello kitty i teraz jest jeszcze dobra - bo na szelkach, nie wiem czy ja sprzedac i kupic cos fajnego (ale gdzie?) czy drugie swieta w tej samej obskoczyć.

jeszcze jedno pytanie, ile dałybyście na allegro za taki komplet coccodrillo?mam potencjalnego kupca i chce opcję kup teraz. komplet jest raz prany prawie nowy.

Załączniki

• SAM_0669.jpg
    SAM_0669.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
iwona - będziesz licytowac ten komplecik co ja Adzie kupiłam?? :-) Pytam z ciekawości, ma narazie dobra cenę :-)

Agniesia - te geoxy co zmówiłaś, to ja mam wersję dziewczecą, ale wzór bardzo podobny jak nie taki sam.

midnight - takie sa w h&m http://allegro.pl/h-m-rajstopy-teczowe-86-92-i1228690020.html
http://allegro.pl/h-m-rajstopy-multikolor-86-92-i1228690275.html

Ja kupiłam ostatnio ale jednokolorowe z dwupaku za 29,90 kolor rózowy i brazowy. Inne kolory były za 39,90 też za 2 pary.

Aaa zapomniała powiedziec że te kozaczki typu emu, widziałam wczoraj w h&m za 39,90, ale wcześniej zobaczyłam śliczne kozaczki z pomponami, zamszowe w ccc i zamierzam je kupić Adzie. cena 59,90

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a nie macie problemu z doborem butów - nei chodzi mi o rozmiar, ale o podbicie stopy? Bo u nas sie okazało, ze Tadek ma wysokie podbicie i niektóre firmy mozemy sobie odpuscic. Po prostu nie da ich się włożyc na nóżke. Niestety te drogie się nadają :/ W weekend jezdzilismy za butami i wszystkie propozycje z CCC, Deichmana, Bartka itp. odpadły. Pasowała jedna para z Adidasa i jedna z Ecco. Kupilismy adidasy, bo tansze, ale generalnie czarno widze kupowanie mu butów. Babka ze sklepu powiedziała, ze rzeczywiscie ma wysokie podbicie i szeroką stopę i będziemy mieć problem za kazdym razem. Ehh.

Eve mnie te geoxy z wyglądu nie przekonują, ale na zdjęciach to zawsze inaczej wygląda, m mówi że są fajne, bo właśnie w tamtym roku moja chrześnica takie miała i ona cały czas w geoxach biega, a że m widzi ją częściej niż ja to teraz mu się geoxy bardziej podobają od nike czy inne ;p

ja Wam zazdroszczę kupowania ślicznych rajstopek i tych bucików emu, no jakbym miała córcię to bym chyba oszalała... :D mam nadzieję, że druga będzie córcia ;p

moonik moja koleżanka też ma syna o stopie z wysokim podbiciem i ona kupiła mu buty Korneckiego na 3 rzepy, nie wiem czy mu tam śnieg nie będzie leciał bo pierwszy rzep zaczyna się mniej więcej tam gdzie palce, ale może mu wszystko wyregulować i dała za nie gdzieś z 90zł

Ostatnia edycja:
A tak wygląda Małgosiowy komplet na zimę :tak::tak: brak jeszcze tylko butków - ale to już na ostatnią chwilkę. Bardzo mnie cieszy, że wyszło mało różowo :-D
Obraz 180.jpg

Obraz 179.jpg

reklama
Do góry